Λος Άντζελες: 15 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά σε ατύχημα με τραμ στο θεματικό πάρκο των Universal Studios

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι το τραμ που χρησιμοποιείται για περιηγήσεις στα κινηματογραφικά στούντιο αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα του.
Τα Universal Studios Hollywood ανοίγουν επίσημα ξανά για το κοινό με τη χωρητικότητα στο 25% σύμφωνα με τα πρωτόκολλα COVID-19 σε ισχύ στο Λος Άντζελες, στις 16 Απριλίου 2021.
Τα Universal Studios Hollywood ανοίγουν επίσημα ξανά για το κοινό με τη χωρητικότητα στο 25% σύμφωνα με τα πρωτόκολλα COVID-19 σε ισχύ στο Λος Άντζελες, στις 16 Απριλίου 2021.
via Associated Press

Δεκαπέντε άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά όταν ένα τραμ που χρησιμοποιείται για περιηγήσεις στο θεματικό πάρκο των Universal Studios του Χόλιγουντ προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα κοντά στο Λος Άντζελες, ανακοίνωσαν οι αρχές και η εταιρεία.

Μονάδες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της κομητείας του Λος Άντζελες ανταποκρίθηκαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου στο θεματικό πάρκο στην Universal City, περίπου 16 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του κέντρου του Λος Άντζελες, ανέφερε η υπηρεσία σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκπρόσωπος της Universal Studios Hollywood επιβεβαίωσε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Associated Press ότι υπήρξαν ”πολλαπλοί μικροτραυματισμοί”, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες για το ατύχημα.

Η πυροσβεστική δήλωσε ότι 15 άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με ελαφρά τραύματα.

Η υπαστυνόμος Μαρία Αμπάλ δήλωσε ότι το τραμ των τεσσάρων βαγονιών που χρησιμοποιείται για τις περιηγήσεις στο backlot των κινηματογραφικών στούντιο ενδέχεται να αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα του.

Η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια θα ηγηθεί της έρευνας, δήλωσε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Η διαδρομή του τραμ, που ονομάζεται World-Famous Studio Tour, προσφέρει μια ματιά στα παρασκήνια των ταινιών της Universal, όπως τα ”Σαγόνια του καρχαρία” και το ”Ούτε Καν” του Τζόρνταν Πιλ. Το θεματικό πάρκο θα γιορτάσει την 60ή επέτειο της περιήγησης από την Παρασκευή.

Δημοφιλή