«Μάχη» για τις παρακολουθήσεις αναμένεται στη Βουλή

Παρέμβαση θα κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
.
.
Eurokinissi

Παρέμβαση στη Βουλή, όπου θα συζητηθεί το νομοσχέδιο για την Υγεία, σχετικά με τις παρακολουθήσεις, θα κάνει την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, καθώς φτάνει στα ύψη η «κόντρα» για το θέμα μετά την έκθεση του επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, που απεστάλη στον πρόεδρο της Βουλής και τους αρχηγούς των κομμάτων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την Τρίτη την παραίτηση του πρωθυπουργού, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος καταφέρθηκε τόσο κατά του κ. Τσίπρα, προκαλώντας τον να προβεί σε πρόταση μομφής, όσο και κατά του κ. Ράμμου.

Για την υπόθεση τοποθετήθηκαν και οι αρχηγοί των κομμάτων, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, να καλεί τον πρωθυπουργό να ζητήσει τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, κάτι που ζήτησε και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, δηλώνοντας πως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός «δεν μπορούν να κρύβονται». Η Ελληνική Λύση ανέφερε πως η δημοκρατία «δεν μπορεί να λειτουργεί με σφραγισμένους φακέλους» και ανακοίνωσε πως ο Κυριάκος Βελόπουλος θα τοποθετηθεί με στοιχεία από το βήμα της Βουλής, ενώ το ΜέΡΑ25 ζήτησε επίσημα την ενημέρωση από την ΑΔΑΕ.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα