ΚΟΙΝΩΝΙΑ
31/01/2018 15:53 EET

Μαντούβαλος για Διονυσίου: Κανένας δήθεν επώνυμος δεν μπορεί να τραυματίζει αστυνομικό

«Κανένας δήθεν επώνυμος δεν μπορεί να τραυματίζει και να βρίζει αστυνομικό που κάνει το καθήκον του. Δίπλα στον Αμεσοδρασίτη που τραυμάτισε παραβαίνοντας τα σήματα και βρίζοντας αισχρά γνωστός τραγουδιστή».

Αυτό έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος, ο οποίος ανέβασε μάλιστα φωτογραφία του δίπλα από τον αστυνομικό που ενεπλάκη στο περιστατικό με το Στέλιο Διονυσίου. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Από την πλευρά του πάντως ο Στέλιος Διονυσίου αρνείται κατηγορηματικά ότι χτύπησε τον αστυνομικό με το αυτοκίνητό του.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τρία πλημμελήματα. Η δίωξη αφορά στις κατηγορίες της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας.

Ο κ. Διονυσίου συνελήφθη χθες το απόγευμα όταν στην συμβολή της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Δορυλαίου, όπου η Τροχαία είχε κλείσει προσωρινά τον δρόμο. Ο κατηγορούμενος φέρεται να διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς και να χτύπησε έναν τροχονόμο στο χέρι με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου, καθώς προσπαθούσε να περάσει στην απαγορευμένη περιοχή.

Η εκδοχή του ίδιου του τραγουδιστή είναι πως δεν υπήρξε καμία σωματική βλάβη και ότι είχε μόνο λεκτική αντιδικία με τον αστυνομικό.

Sponsored Post