ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
11/07/2019 17:24 EEST | Updated 11/07/2019 17:52 EEST

Manufacturing Excellence Awards 2019: Αναγνώριση της Αριστείας στην Ελληνική Βιομηχανία

Manufacturing Excellence Awards

Τα Manufacturing Excellence Awards 2019 είναι τα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν την αριστεία βιομηχανιών και μεταποιητικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο της λειτουργίας τους, με άξονες την καινοτομία και την ποιότητα εργασιών στην παραγωγική και εφοδιαστική αλυσίδα, τις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και τη συνεισφορά τους στην άνθηση της οικονομίας της περιοχής. Τα βραβεία οργανώνονται με την αιγίδα του ΣΕΒ και υποστηρίζονται από τους σημαντικότερους βιομηχανικούς συνδέσμους, όπως η Ελληνική Παραγωγή, ο ΣΕΒΤ, ο ΣΒΘΚΕ κ.ά.  

Στόχος των Manufacturing Excellence Awards 2019 είναι η αναγνώριση και επιβράβευση της αποτελεσματικότητας και της αριστείας των βιομηχανιών στην Ελλάδα στο πνεύμα της βιώσιμης ανάπτυξης. 

Πιο συγκεκριμένα, οι κατηγορίες βράβευσης είναι οι παρακάτω: 

  • Αριστεία ανά Βιομηχανικό Κλάδο 
  • Επενδύσεις και Στρατηγική 
  • Διοίκηση Εργοστασίου 
  • Καινοτομία και Νέες Τεχνολογίες 
  • Ποιότητα, Εξυπηρέτησης και Συνεργασίες 
  • Εργασία, Ασφάλεια και Περιβάλλον

Τα ανεξάρτητα μέλη της Κριτικής Επιτροπής αποτελούν κορυφαία στελέχη στον τομέα τους, που το καθένα ξεχωριστά καλύπτει όλες τις σχετικές γνωστικές περιοχές των κατηγοριών των βραβείων. Ο Διονύσης Νικολάου, Γενικός Διευθυντής της διαΝΕΟσις, είναι ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής. 

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων γίνεται στο www.manufacturingawards.gr, όπου θα βρείτε την αναλυτική περιγραφή των κατηγοριών βράβευσης, τους όρους συμμετοχής και σημαντικές ημερομηνίες σχετικά με τη διοργάνωση.

Ο κ. Διονύσης Νικολάου, Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης των Manufacturing Excellence Awards, δηλώνει αισιόδοξος για την απόλυτα επιτυχημένη έκβαση του διαγωνισμού: «Οι πρώτες ανταποκρίσεις από τις μεγαλύτερες και πιο δυναμικές βιομηχανικές επιχειρήσεις αποτελούν ισχυρές ενδείξεις ότι πράγματι διψάνε για καινοτομία και διάκριση.  Η Αριστεία είναι μία διαχρονική αξία συνυφασμένη με τον κλασικό μας πολιτισμό αλλά και τη σύγχρονη καθημερινότητα. Σήμερα που η χώρα μας αγωνίζεται να ξεπεράσει την κρίση και να αναβαθμίσει τη θέση της στο διεθνές στερέωμα, τέτοιες πρωτοβουλίες είναι εξαιρετικά απαραίτητες».  Και ολοκληρώνει τη δήλωσή του, παροτρύνοντας τις επιχειρήσεις του πιο δυναμικού τομέα της οικονομίας μας να λάβουν μέρος στην αναμέτρηση: «Καλούμε όλες τις βιομηχανικές επιχειρήσεις να τολμήσουν τη συμμετοχή τους και να πιστέψουμε όλοι ότι μόνο αν ένα ισχυρό ρεύμα καινοτομίας επικρατήσει, τότε θα ξεφύγουμε από την κρίση που μαστίζει τη χώρα την τελευταία δεκαετία».

Για περισσότερες πληροφορίες

Κατερίνα Δρόσου
Δημοσιογράφος
Boussias Communications
email kdrossou@boussias.com
τηλ.    6944 373897