Μασκ στους υπαλλήλους της Tesla: Γυρίστε στο γραφείο ή φύγετε από την εταιρεία

Οσοι θέλουν να συνεχίσουν την τηλεργασία θα πρέπει να δίνουν το «παρών» στο γραφείο τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα.
via Associated Press

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Eλον Μασκ, ζήτησε από τους υπαλλήλους του να επιστρέψουν στο γραφείο ή να αποχωρήσουν από την εταιρεία, σύμφωνα με ένα υπόμνημα που εστάλη στο προσωπικό.

«Oποιος θέλει να κάνει απομακρυσμένη εργασία πρέπει να βρίσκεται στο γραφείο για τουλάχιστον (και εννοώ τουλάχιστον) 40 ώρες την εβδομάδα ή να φύγει από την Tesla», ανέφερε το σημείωμα που διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε απάντηση στο σημείωμα που αναρτήθηκε στο Twitter από έναν μη επαληθευμένο λογαριασμό, ο δισεκατομμυριούχος είπε: «Θα πρέπει να προσποιούνται ότι εργάζονται κάπου αλλού».

via Associated Press

Ο Μασκ θα «εξέταζε και θα ενέκρινε» οποιεσδήποτε περιπτώσεις δεν μπορούσαν να τηρήσουν το ελάχιστο, σύμφωνα με το σημείωμα.

Η Tesla εντάσσεται σε ένα κύμα εταιρειών που επιβάλλουν την επιστροφή στο γραφείο στους υπαλλήλους. Ενώ ορισμένοι μεγάλοι εργοδότες έχουν υιοθετήσει μόνιμα τις πολιτικές εθελοντικής εργασίας από το σπίτι, άλλοι, συμπεριλαμβανομένης της Google στοιχηματίζουν ότι είναι καλύτερο να προωθούνται οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των συναδέλφων.

Δημοφιλή