ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17/06/2016 05:21 EEST | Updated 17/06/2016 07:27 EEST

Μαξίμου: Η ΝΔ θα ήταν καλύτερο να μην μιλάει για ανάπτυξη

EUROKINISSI

«Το ύφος και το επίπεδο των ανακοινώσεων της Νέας Δημοκρατίας γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορο. Είναι σαφές ότι η απογοήτευση από την έκβαση του σχεδίου «παραιτηθείτε» δεν μπορεί να κρυφτεί», σχολιάζει η κυβέρνηση με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ για την ομιλία του πρωθυπουργού στο Μουσείο της Ακρόπολης.

«Σε ότι αφορά την ουσία», η κυβέρνηση υπογραμμίζει πως «η Νέα Δημοκρατία θα ήταν καλύτερο να μην μιλάει για ανάπτυξη. Γιατί όλοι ξέρουν πως εννοεί την ανάπτυξη: ληστρικές συμβάσεις για το δημόσιο, συμπίεση του κόστους εργασίας, ελεύθερες απολύσεις, ροή πλούτου στους φορολογικούς παραδείσους, πάρτι με την διαπλοκή, θαλασσοδάνεια. Εκφυλισμός, που αφορά ακόμα και το ίδιο τους το κόμμα».

«Δυστυχώς για την Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη, ο ελληνικός λαός ούτε αφελής είναι, ούτε έχει μνήμη χρυσόψαρου» υπογραμμίζει η κυβέρνηση.

Ανταπαντώντας η ΝΔ τονίζει: «Στο γραφείο του πρωθυπουργού τούς είναι ανυπόφορο το γεγονός ότι το 85% των Ελλήνων διαφωνεί με την πολιτική τους» αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ, στην οποία σημειώνεται: «Για όσο καιρό ακόμα θα κυβερνάνε τη χώρα, πρέπει να το συνηθίσουν».