ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
10/04/2020 20:41 EEST

Μέχρι 29 Ιουνίου αναστέλλει τις κρουαζιέρες η Celestyal Cruises

Η αρχική αναστολή ήταν μέχρι την Πρωτομαγιά, ωστόσο για δύο ακόμα μήνες παρατείνεται η αναστολή.

Celestial Cruises

Μεταθέτει την έναρξη των κρουαζιερών η Celestyal Cruises, η οποία επιχειρεί στα ελληνικά νησιά και την ανατολική Μεσόγειο

Η αρχική αναστολή των δρομολογίων ήταν για μέχρι την Πρωτομαγιά, λόγω κορονοϊού βέβαια, ενώ τώρα η νέα ημερομηνία είναι στις 29 Ιουνίου, όταν και θα επανέλθει με την κρουαζιέρα 4 διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου», με εκκίνηση και αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά. 

Για όσους επιβάτες έχουν καταβάλει το αντίτιμο της κρουαζιέρας και έχουν επηρεαστεί από αυτή την προσωρινή αναστολή, η Celestyal Cruises προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξουν την εξαργύρωση για μία μελλοντική κρουαζιέρα (Future Cruise Credit) αξίας 120% της αρχικής κράτησης. Οι ταξιδιώτες, θα έχουν τη δυνατότητα εξαργύρωσης μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2021, με οποιοδήποτε από τα δρομολόγια της Celestyal Cruises εντός του 2020, 2021 και 2022.

Για πρόσθετη ευελιξία, οποιοσδήποτε δεν αξιοποιήσει το δικαίωμα εξαργύρωσης μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα λάβει αυτόματα επιστροφή χρημάτων, ίση με το αρχικό ποσό που καταβλήθηκε στη Celestyal Cruises, μετά τη λήξη του διαστήματος δυνατότητας εξαργύρωσης στις 31 Δεκεμβρίου 2021, προσφέροντας έτσι αρκετό χρόνο για επαναπρογραμματισμό των σχεδίων του.  

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, η Celestyal Cruises θα εκδώσει πιστωτικό για μελλοντική κρουαζιέρα για όσους έχουν επηρεαστεί, το οποίο θα αποσταλεί απευθείας στους επιβάτες ή τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, χωρίς να υφίσταται η ανάγκη επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο.  

Επίσης, για μεγαλύτερη ευκολία για τις νέες και υπάρχουσες κρατήσεις για το υπόλοιπο του 2020, η Celestyal Cruises παρατείνει την πολιτική ακυρώσεων «Peace of Mind» για κρουαζιέρες που αναχωρούν μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την ημερομηνία της κρουαζιέρας τους έως και 7 ημέρες πριν την πραγματοποίησή της, για αναχωρήσεις από τις 29 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου 2020.

Για αναχωρήσεις μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2020, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τα σχέδια τους έως και 30 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης, έχοντας τη δυνατότητα να την προγραμματίσουν εκ νέου μέχρι τις 31η Δεκεμβρίου 2022.

Sponsored Post