ΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/04/2019 09:24 EEST | Updated 16/04/2019 13:12 EEST

Μήλον της έριδος το σποτ της ΕΛ.ΑΣ. για το Πάσχα

Απόσυρσή του ζητά ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

YouTube/EPT

Αντιδράσεις συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε το σποτ της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, ενόψει του Πάσχα.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος, ζητά την απόσυρσή του γιατί «συκοφαντεί και λοιδορεί το σύγχρονο Έλληνα Αστυνομικό, ο οποίος εισέρχεται πλέον στις Αστυνομικές  Σχολές, μέσω πανελληνίων εξετάσεων και με υψηλότατες βάσεις (…) Οι αστυνομικοί εμφανίζονται ως αγράμματοι και γραφικοί. Πόσο, αλήθεια, στοίχισε αυτό το αίσχος, την ίδια στιγμή που ακόμα αναμένουμε να πληρωθούν τα οφειλόμενα δεδουλευμένα νυχτερινά του περασμένου Δεκεμβρίου; Το ελάχιστο που μπορεί να γίνει, είναι η άμεση απόσυρση του ντροπιαστικού σποτ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΠΟΤ...

«Αυτά κύριε διοικητά είναι… emoji» - Το απίστευτο βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. για «καλό Πάσχα»

Από την πλευρά τους πηγές από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. απαντούν στη HuffPost Greece ότι  «το σποτ έχει στοιχεία χιούμορ και έχει στόχο να περάσει με έναν ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο μηνύματα υπέρ της ασφάλειας στις μετακινήσεις. Είναι εσωτερικής παραγωγής και δεν κόστισε στο Σώμα. Συγκεκριμένα, οι συντελεστές ήταν στο σύνολό τους αστυνομικοί, με εξαίρεση έναν ηθοποιό, ο οποίος συμμετείχε αφιλοκερδώς. Επίσης, οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στο προτζεκτ φιλοξενήθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού και έτσι δεν δαπανήθηκαν χρήματα για τη διαμονή τους. Εξοπλισμός, όπως κάμερες, δεν πληρώθηκαν, καθώς η Αστυνομία διαθέτει δικές της. Τέλος, τα μόνο έξοδα ήταν 170 ευρώ που χρειάστηκε να δοθούν για έξτρα εξοπλισμό».