«Μην πανικοβάλλεστε!» Φωτιά μέσα σε αεροπλάνο μετά την έκρηξη φορτιστή επιβάτη

«Μην πανικοβάλλεστε!» Φωτιά μέσα σε αεροπλάνο μετά την έκρηξη φορτιστή επιβάτη

Πριν πάρετε μαζί σας στο αεροπλάνο κάποια ηλεκτρονική συσκευή, σκεπτόμενοι πως έτσι θα περάσει πιο γρήγορα η ώρα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ίσως να αξίζει να το ξανασκεφτείτε.

Και εάν δεν πείθεστε δείτε το βίντεο που ακολουθεί από το εσωτερικό αεροσκάφους της όπου εκδηλώθηκε φωτιά στην οικονομική θέση.

Το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από τη Μόσχα στο Βόλγκογκράντ και, για καλή τύχη όλων των επιβαινόντων, είχε μόλις προσγειωθεί όταν ένα από τα καθίσματα πήρε φωτιά εξαιτίας της έκρηξης που προκάλεσε ένας φορτιστής ηλεκτρονικής συσκευής.

Οι καπνοί άρχισαν να γίνονται όλοι και πιο πυκνοί, οι επιβάτες προσπαθούσαν να απομακρυνθούν από την εστία της φωτιάς αν και οι περιορισμένοι χώροι του αεροσκάφους δεν επέτρεπαν, ενώ το πλήρωμα και οι πιο ψύχραιμοι επιβάτες προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά.

Όλοι οι επιβάτες απομακρύνθηκαν επιτυχώς από το Airbus A320 ενώ με τη βοήθεια ενός πυροσβεστήρα και ενός μπουκαλιού νερού η φωτιά κατασβέστηκε.

«Στεκόμασταν ήδη ανάμεσα στα καθίσματα όταν ένας φορτιστής άρχισε να βγάζει καπνούς; και στη συνέχεια πήρε φωτιά» δήλωσε ένας επιβάτης και πρόσθεσε πως αν και η φωτιά κατασβέστηκε μέσα σε περίπου ένα λεπτό, κάποιοι επιβάτες πανικοβλήθηκαν.

Πηγή: Russia Today, Ruptly

Πήγαινε στην αρχική σελίδα