ΠΟΛΙΤΙΚΗ
16/12/2017 11:49 EET | Updated 16/12/2017 11:49 EET

Mήνυμα ενότητας από Σαμαρά-Καραμανλή

Eurokinissi/

 

Ξεκίνησε τις εργασίες του το 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo του «Ελ. Βενιζέλος». 

Mε κεντρικό σύνθημα «Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα εστιάσει στο κυβερνητικό του πρόγραμμα και τα σχέδια του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη μέρα. Στο συνέδριο το παρών θα δώσουν 2.800 στελέχη τα οποία με τις προτάσεις τους θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση του προγράμματος.

Νωρίτερα, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής προσερχόμενος στο συνέδριο της ΝΔ είπε: «Η παράταξη μας προχωρά στο συνέδριο της που έχει ξεχωριστή σημασία. Γιατί σε αυτό το συνέδριο η ΝΔ θα αναδείξει το σχέδιο της για την ανάταξη της χώρας μας με προτεραιότητες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις με πρώτη τη συνταγματική αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις νέες θέσεις εργασίας, την κοινωνική συνοχή, τη στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.

Όπως πολλές φορές στην ιστορία της η παράταξη μας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο. Για αυτό πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή και αυτό είναι στο χέρι όλων μας».

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ,  Αντώνης Σαμαράς από την πλευρά του δήλωσε πως «είμαστε σήμερα εδώ ενωμένοι μπροστά στις ευθύνες μας και μπροστά στη νίκη που έρχεται».

Ο κ. Σαμαράς θα μιλήσει το μεσημέρι της Κυριακής, όπως επίσης και ο επίτροπος της Κομισιόν Δημήτρης Αβραμόπουλος. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα μιλήσει το απόγευμα του Σαββάτου.

Το συνέδριο θα διανθίσουν με τις ομιλίες τους και πρόσωπα εκτός πολιτικής που έχουν κληθεί ως προσκεκλημένοι ομιλητές για να κάνουν εισηγήσεις στις τρεις βασικές θεματικές ενότητες του Συνεδρίου.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)