Μήνυση στη ΓΑΔΑ κατέθεσαν οι γονείς του νεκρού φοιτητή στην Κάλυμνο

Μήνυση στη ΓΑΔΑ κατέθεσαν οι γονείς του νεκρού φοιτητή στην Κάλυμνο
Hindustan Times via Getty Images

Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε η οικογένεια του 20χρονου φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο καθώς δεν έχουν πειστεί πως πρόκειται για δυστύχημα όπως αποφάνθηκε ο ιατροδικαστής και εκτιμούν πως πρόκειται για δολοφονία όπως είχαν αρχικά συμπεράνει οι αστυνομικοί, κάτι που φάνηκε και από τις σχετικές διαρροές στον Τύπο.

Οι γονείς του φοιτητή, μετέβησαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και κατέθεσαν κατά αγνώστων για την ανθρωποκτονία του γιου τους δηλώντας πως αμφισβητούν το πόρισμα του ιατροδικαστή που κάνει λόγο για θάνατο ο οποίος επήλθε από πτώση.

Στο σχετικό πόρισμα, ο ιατροδικαστής αποφαίνεται πως ο θάνατος του νεαρού Νίκου Χατζηπαύλου οφείλεται σε δυστύχημα και όχι σε εγκληματική ενέργεια εξηγώντας πως οι εσωτερικές και εξωτερικές κακώσεις στο σώμα του φοιτητή προκλήθηκαν από πτώση από βράχο.

Βέβαια εκτιμάται πως ο θάνατος του 20χρονου δεν ήταν ακαριαίος αλλά μάλλον προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια και αποκλείεται να εξέπνευσε κάποια 24ωρα μετά την πτώση και ενώ διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό του. Ο φοιτητής φαίνεται πως είχε αρχικά πέσει σε εσοχή του βράχου πριν την τελική πτώση ενώ σε αυτή φαίνεται πως συνέβαλε τα μέγιστα η κακοκαιρία εκείνων των ημερών.

Η σορός του φοιτητή βρέθηκε τελικά στις 25 Νοεμβρίου από ένα αγόρι. Πληροφορίες ανέφεραν πως ο Νίκος Χατζηπαύλου έκανε συχνά βόλτα στο συγκεκριμένο σημείο όταν βρισκόταν στο νησί αφού εκεί είναι ένας γνωστός βράχος αναρρίχησης και ο ίδιος ήταν λάτρης του αθλήματος.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός εξαφανίστηκε στις Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Δημοφιλή