ΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/01/2018 11:42 EET

Μυστήριο καλύπτει την εισβολή ενός μαύρου Smart σε πολυκατοικία των Εξαρχείων

Eurokinissi/File

Το περίεργο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής, στην οδό Αλέξη Γρηγορόπουλου, ενώ ήρθε στη δημοσιότητα μετά τη φωτογραφία που ανήρτησε στο Facebook ένας νεαρός με το χιουμοριστικό σχόλιο «Είναι Smart, παρκάρει παντού».

Όπως κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες το μαύρο Smart με τα φιμέ τζάμια χωρίς να κόψει ταχύτητα «εισέβαλε» με μεγάλη ταχύτητα στην πολυκατοικία, σπάζοντας την κεντρική είσοδο και σταματώντας μπροστά στο ασανσέρ. Ευτυχώς στο σημείο δεν υπήρχε κάποιο άτομο, οπότε απεφεύχθησαν τα χειρότερα.

Κι ενώ αρχικά το περιστατικό έμοιαζε σαν ένα τροχαίο -περίεργο μεν αλλά τροχαίο- το γεγονός ότι ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, αμέσως μετά το ατύχημα, τράπηκαν σε φυγή προξένησε το ενδιαφέρον των Αρχών. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως το Smart είχε κλαπεί το περασμένο Σάββατο από το κέντρο της Αθήνας.

Έτσι, γερανός παρέλαβε το όχημα, το οποίο μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Εξαρχείων προκειμένου να ερευνηθεί για αποτυπώματα ή άλλο υλικό που θα μπορούσε να οδηγήσει στους επιβαίνοντας.

(Φωτογραφία αρχείου)

Sponsored Post