ΔΙΕΘΝΕΣ
11/02/2019 11:38 EET

Μυστηριώδες φαινόμενο στους ουρανούς της Βενεζουέλας

Πολλοί θα σχολίαζαν «αυτό τους έλειπε τώρα».

Η Βενεζουέλα βρίσκεται στην επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό λόγω της πολιτικής κρίσης που είναι σε εξέλιξη στη χώρα, με τη «διελκυστίνδα» μεταξύ του σοσιαλιστή προέδρου Νικολάς Μαδούρο και του αυτοανακηρυχθέντα μεταβατικού προέδρου Χουάν Γκουαϊντό. Ωστόσο, υπάρχουν και ειδήσεις που έρχονται από τη χώρα που δεν έχουν να κάνουν με την κρίση – και πολλοί μάλιστα θα σχολίαζαν «αυτό τους έλειπε τώρα» στο άκουσμα ενός (πιθανού) μετεωρίτη.

Όπως αναφέρουν τοRT και το Sputnik, εικόνες και βίντεο ενός δυνατού φωτός στον νυχτερινό ουρανό της χώρας έκαναν τον γύρο των social media, προερχόμενες από διαφορετικές τοποθεσίες της χώρας (μεταξύ των οποίων και η πρωτεύουσα, Καράκας)- με πολλούς να εκφράζουν την υπόθεση ότι επρόκειτο για μετεωρίτη.

 

 

Τα πρώτα βίντεο με το μυστηριώδες φως κυκλοφόρησαν το βράδυ του Σαββάτου. Δεδομένου ότι πολλοί το κατέγραψαν κατά λάθος, τα είδη των βίντεο ποικίλλουν, ωστόσο κοινό χαρακτηριστικό τους είναι πως το φως από τη «μπάλα φωτιάς» ήταν πολύ δυνατό.

Το αντικείμενο διέσχισε τον ουρανό με μεγάλη ταχύτητα και είχε «ουρά», όπως συνήθως οι μετεωρίτες. Ωστόσο δεν υπήρξαν σχόλια από τις αρχές, ούτε έχει επιβεβαιωθεί εάν επρόκειτο όντως για μετεωρίτη.