ΤΟ BLOG
31/03/2018 10:12 EEST | Updated 31/03/2018 10:12 EEST

Μυστικά οργάνωσης για το σπίτι, γένους θηλυκού!

Spitogatos

Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας και για κάθε μέρα, συγκεντρώσαμε 8 κόλπα, που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου, για να οργανώσεις τη ντουλάπα, το μπάνιο και τα πράγματά σου έξυπνα και απλά! 

Spitogatos

 

Βάλε διαχωριστικά στα συρτάρια σου για να βρίσκεις εύκολα τα εσώρουχα και να μην χάνεις τις κάλτσες σου. 

Spitogatos

 

Κρέμασε μια πλαστική επιφάνεια με θήκες στην πόρτα του μπάνιου για να αποθηκεύσεις όλες τις βούρτσες και τις συσκευές περιποίησης μαλλιών. 

Spitogatos

Τα κασκόλ και τα καλσόν είναι πάντα δύσκολα στο συγύρισμα. Αντί να τα διπλώσεις, κρέμασέ τα τακτοποιημένα σε κρεμάστρες.

Spitogatos

Τα μικρά τσιμπιδάκια και τα σκουλαρίκια είναι εύκολο να χαθούν μέσα σε νεσεσέρ, γι’ αυτό κόλλησέ τα σε σταθερό σημείο σε μια μαγνητική ταινία στον τοίχο. 

Spitogatos

Δεκάδες αξεσουάρ, βαμβάκια, καλλυντικά και κοκαλάκια μπορούν να μπουν σε βαζάκια και αυτοσχέδιες θήκες στον τοίχο για να μην πιάνουν χώρο.

Spitogatos

Βρες ένα μέρος για τα παπούτσια σου ώστε να μην είναι πεταμένα σε όλο το σπίτι. Μπορείς να τα κρεμάσεις σε ράβδους στον τοίχο.

Spitogatos

Τα κολιέ, τα βραχιόλια και τα σκουλαρίκια σου μπερδεύονται μεταξύ τους και ξεχνιούνται στις θήκες τους; Κρέμασέ τα σε κοινή θέα σε μια αυτοσχέδια κοσμηματοθήκη.

Spitogatos

 Στερέωσε ένα κομμάτι ξύλο σαν ράφι στη μπανιέρα σου και απόλαυσε το αφρόλουτρό σου διαβάζοντας ένα βιβλίο ή βλέποντας μια ταινία!

Αναδημοσίευση από το Spitogatos.gr