Μητέρα εκλιπαρεί να δανειστεί έναν «Garfield» για τα παιδιά της και το Twitter στήνει πανηγύρι

Ανά καιρούς έχουμε δει αρκετά παράξενες αφίσες αναρτημένες σε κολώνες στην Αμερικής. Παρ’όλα αυτά, ποτέ στα χρονικά δεν έχει υπάρξει μητέρα να ζητήσει να δανειστεί πορτοκαλί γάτα για μερικές ώρες, ώστε να κάνει παρέα στα παιδιά της που θα βλέπουν Garfield και θα τρώνε λαζάνια. Τώρα όμως έγινε και αυτό

Ειδικότερα, η αναρτημένη ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ζητείται πορτοκαλί γάτα για 24-48 ώρες, ώστε να έχουν παρέα οι γιοι μου ηλικίας δύο και τεσσάρων ετών την ώρα που θα τρώνε λαζάνια και θα βλέπουν τον αγαπημένο τους Garfield. Η γάτα θα επιστρέψει χαρούμενη και θα έχει φροντιστεί με τον καλύτερο τρόπο. Δεν είναι υποχρεωτικό να φάει λαζάνια.

Παρακαλώ, όχι αγριόγατες. Και παρακαλώ να έρθετε να την παραλάβετε στο τέλος. Μην ευελπιστείτε ότι θα υιοθετηθεί. Ευχαριστώ»

Φυσικά, το Twitter δεν άφησε απαρατήρητη την απεγνωσμένη ανάρτηση της μητέρας και άρχισαν με περίσσειο χιούμορ να ανταποκρίνονται στο πρωτόγνωρο «κάλεσμά» της

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες του Mashable, φιλοτιμήθηκε ένα ζευγάρι κι έδωσε τον γάτο τους να δειπνήσει μαζί τους το περασμένο Σάββατο (04/08/18)

*Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην γαλλική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά