ΔΙΕΘΝΕΣ
15/02/2018 19:57 EET | Updated 15/02/2018 19:59 EET

Μητέρα κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της ότι κούρεψε τα μαλλιά της κόρης τους επειδή έκανε ανταύγειες

Αν και θα πίστευε κανείς ότι στο 2018 τα ζευγάρια που είναι διαζευγμένα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να προστατέψουν τα παιδιά τους από τις διαφωνίες τους, σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό δεν ισχύει.

Απόδειξη αυτού, μία ανήλικη κοπέλα από το Οχάιο οι φωτογραφίες της οποίας έκαναν το γύρο του διαδικτύου επειδή ο πατέρας της, διαφωνώντας με τις ανταύγειες που έκανε, κούρεψε τα μαλλιά της.

Η μητέρα της νεαρής μάλιστα ανέβασε τρεις φωτογραφίες της κόρης από τις οποίες στη μία φαίνεται η κοπέλα χαμογελαστή και στις άλλες δύο φαίνεται ένα άτομο με κοντοκουρεμένα μαλλιά να κρύβει το πρόσωπό του.

«Έτσι έμοιαζε η κόρη την Κυριακή όταν την πήρα σπίτι, και οι άλλες δύο φωτογραφίες δείχνουν τι συνέβη σήμερα προτού επιστρέψει σε μένα«, έγραψε στο Facebook η μητέρα της νεαρής εξηγώντας ότι οι ανταύγειες ήταν δώρο για τα γενέθλιά της.

Σύμφωνα με τον Independent, το αστυνομικό τμήμα της περιοχής ερευνά την καταγγελία της μητέρας της νεαρής που υποστηρίζει ότι ο πατέρας της και η μητριά της την κούρεψαν παρά τη θέλησή της.

(Βίντεο: hellogiggles.com )