ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/06/2018 12:08 EEST | Updated 23/06/2018 12:08 EEST

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Κορωπί. Συνελήφθη ένας από τους δραπέτες του Α.Τ. Αργυρούπολης

Κρυβόταν στην ντουλάπα

Eurokinissi

Συνελήφθη, μετά από επιχείρηση της Ασφάλειας Ν/Α Αττικής, ο ένας από τους τρεις Αλβανούς δραπέτες του Α.Τ. Αργυρούπολης.  Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν μεγάλη και οργανωμένη επιχείρηση στο Κορωπί, όπου κρυβόταν ο καταζητούμενος.

Η σύλληψη έγινε στις 05:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, από αξιωματικό της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Στην επιχείρηση συμμετείχαν ακόμα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και της ΟΠΚΕ.

Πρόκειται για έναν απο τους τρεις Αλβανούς κακοποιούς, που το είχαν αποδράσει απο το παράθυρο στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος. Οι τρεις δραπέτες ήταν μέλη συμμορίας που είχε διαπράξει 72 κλοπές και διαρρήξεις στην Αττική. Έκαναν χλιδάτη ζωή και μάλιστα ανέβασαν φωτογραφίες τους στα social media.

 

Η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έφοδο σε δύο μονοκατοικίες στο Κίτσι Κορωπίου, όπου βρέθηκε κρυμμένος σε μία ντουλάπα ο 24χρονος Γκερτιάν Βρουσάι.

Ο κακοποιός δεν προέβαλε αντίσταση και οι αστυνομικοί του πέρασαν επί τόπου χειροπέδες.

Προηγουμένως είχε αξιοποιηθεί πληροφορίες της Ασφάλειας, ότι ο 24χρονος Αλβανός κρυβόταν σε σπίτια συγγενικών του προσώπων στην περιοχή.

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Κορωπί και Λούτσα για τον εντοπισμό και των άλλων δύο δραπετών.

Sponsored Post