Μεγάλη προσφορά κοκαΐνης λόγω… Χριστουγέννων. Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά το συνεργό του Σέρβου με τα 135 κιλά

Μεγάλη προσφορά κοκαΐνης λόγω… Χριστουγέννων. Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά το συνεργό του Σέρβου με τα 135 κιλά

Τη μεγάλη ζήτηση για κοκαΐνη στην Αθήνα κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων φαίνεται πως θα εκμεταλλευόταν ο 33χρονος Σέρβος, ο οποίος συνελήφθη σε πολυτελές διαμέρισμα στη Βάρη για κατοχή 135 κιλών κοκαΐνης.

Στο ίδιο διαμέρισμα έδινε το παρών συνεργός του, επίσης σερβικής καταγωγής, ο οποίος καταζητείται. Η κοκαΐνη αξίας τουλάχιστον 5.000.000 ευρώ θα διοχετευόταν, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, σε κοσμικά στέκια της πρωτεύουσας, όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση κατά την περίοδο των εορτών, ενώ δεν αποκλείεται ένα μέρος της ποσότητας να κατέληγε σε ευρωπαϊκές χώρες.

O 33χρονος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στη Βάρη. Στη θέα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής δεν αντέδρασε και παραδόθηκε. Στο σπίτι βρέθηκαν 135 κιλά κοκαΐνης αξίας περίπου 5.000.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί είχαν θέσει υπό παρακολούθηση το συγκεκριμένο διαμέρισμα για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Από τις παρακολουθήσεις προέκυψε ότι ο 33χρονος έκανε… μεγάλη ζωή, καθώς η συμπεριφορά του πρόδιδε την οικονομική του άνεση.

Την υπεράσπιση του Σέρβου ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου. Ο συλληφθείς πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Μέχρι τότε κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν το ποιοι ήταν οι συνεργοί του και από πού έρχονταν η κοκαΐνη. Εκτιμάται πάντως ότι η κοκαΐνη κατέληγε –μεταξύ άλλων- σε κοσμικά στέκια, καθώς πωλούνταν ιδιαιτέρως ακριβά.

Δημοφιλή