«Μουλάν»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της live-action ταινίας της Ντίσνεϊ

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2020.

Το τρέιλερ για την επερχόμενη live-action εκδοχή της ταινίας «Μουλάν» κυκλοφόρησε και οι χρήστες στο Τουίτερ εξέφρασαν την συγκίνηση και αγωνία για την κυκλοφορία του φιλμ.

Το στούντιο παραγωγής Ντίσνεϊ κοινοποίησε την Πέμπτη τα πρώτα πλάνα από το ριμέικ της δημοφιλούς ταινίας κινουμένων σχεδίων από το 1998, στο οποίο βλέπουμε την Λιού Γιφέι στο ρόλο της γενναίας κόρης που κρυφά αναλαμβάνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της στον Κινεζικό αυτοκρατορικό στρατό για να τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του.

«Πιστή. Γενναία. Αληθινή. Θα φέρω τιμή σε όλους μας. Δείτε το νέο τρέιλερ της ταινίας της Ντίσνεϊ ”Μουλάν”. Δείτε την στους κινηματογράφους στις 27 Μαρτίου 2020».

Οι θαυμαστές της ταινίας κινουμένων σχεδίων θα παρατηρήσουν πολλά οικεία στοιχεία: την χτένα μαλλιών της Μουλάν, τις απαγγελίες και τους όρκους που θα φέρουν τιμή στην οικογένεια και την έκκληση να δημιουργηθούν άνδρες στα πρόσωπα κάθε πολεμιστή.

Ωστόσο, η Κινέζα πολεμίστρια δεν κόβει τα μαλλιά της κοντά όπως στην έκδοση της Ντίσνεϊ και υπάρχει αναφορά για μια μάγισσα ως την κύρια εχθρό της Μουλάν.

Λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του τρέιλερ, ο λογαριασμός της ταινίας στο Τουίτερ, δημοσίευσε την αφίσα του νέου κινηματογραφικού πρότζεκτ.

Το Αύγουστο, η Γιφέι αντιμετώπισε έντονη κριτική μετά από ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή υποστήριζε την αστυνομική βία του Χονγκ Κονγκ εναντίουν των διαδηλωτών που δεν υποχωρούν από τους δρόμους μετά το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο για έκδοση κατηγορουμένων στην Κίνα. Η ηθοποιός έγραψε στην πλατφόρμα Weibo ότι δεν φοβάται τις αντιδράσεις. «Μπορείτε τώρα να μου ”επιτεθείτε” όλοι. Τι ντροπή για το Χονγκ Κονγκ», έγραψε.

Οπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές της Μουλάν σχολίασαν το τρέιλερ και την μεγάλη αγωνία για την κυκλοφορία της ταινίας.

Πηγή: HuffPost US