ΔΙΕΘΝΕΣ
24/01/2018 10:58 EET

Μωρό που κλαίει διακόπτει τον Ναδάλ σε νυχτερινό αγώνα τένις και πυροδοτεί συζητήσεις για το αν έπρεπε να είναι ξύπνιο

Edgar Su / Reuters

Το κλάμα ενός μωρού κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού Όπεν που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο ο αγώνας ανάμεσα στον Ραφαέλ Ναδάλ και τον αντίπαλό του Μαρίν Τσίλιτς πρωταγωνιστεί στα κοινωνικά δίκτυα προκαλώντς έντονες συζητήσεις γύρω από την ανατροφή των παιδιών και την ώρα που πρέπει να βρίσκονται στα κρεβάτια τους. 

Για να πάρουμε όμως το θέμα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα μωρό άρχισε να κλαίει σε μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές του αγώνα ανάμεσα στον Ναδάλ και τον Τσίλιτς. Η ώρα λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τρίτης, ο Ναδάλ ήταν έτοιμος να σερβίρει, το μωρό όμως έκλαιγε όλο και πιο δυνατά με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί για περισσότερο από ένα λεπτό. 

Η εικόνα αυτή ήταν που έκανε τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να ξεκινήσουν μία συζήτηση για το αν οι γονείς είχαν κάνει λάθος να παρακολουθήσουν έναν βραδινό αγώνα μαζί με το παιδί τους. 

Τη συζήτηση προκάλεσαν και τα σχόλια του διάσημου τενίστα Τζιμ Κούριερ ο οποίος διερωτήθηκε: «Τι μπορεί να κάνει ένα μωρό ξύπνιο στις 10 το βράδυ;». Αμέσως χρήστες των κοινωνικών δικτύων τον κατηγόρησαν για αναισθησία. Στο στόχαστρο βρέθηκαν όμως και οι παίχτες έπειτα από την άρνηση του Ναδάλ να σερβίρει ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας. 

Παρόλα αυτά, πολλοί ήταν εκείνοι που στράφηκαν κατά των γονιών του μωρού χαρακτηρίζοντάς τους «ανόητους». 

Για την ιστορία, ο Ναδάλ. δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα λόγω ενός προβλήματος στον δεξιό μηρό και εγκατέλειψε. 

(Με πληροφορίες από Daily Mail)