Μπερλουσκόνι: Υποσχέθηκε πούλμαν με ιερόδουλες στους παίκτες της Μόντσα (βίντεο)

Αν νικήσουν Μίλαν ή Γιουβέντους.
via Associated Press

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μόντσα, να ανακοινώνει στο τραπέζι της ομάδας ενόψει Χριστουγέννων, πως θα στείλει ένα λεωφορείο γεμάτο ιερόδουλες στα αποδυτήρια των παικτών της Μόντσα σε περίπτωση που αυτοί κερδίσουν κάποια από τις μεγάλες ομάδες.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο που κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη (14/12) στα ιταλικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μπερλουσκόνι, 86 ετών, έκανε την δήλωση αυτή, που χαρακτηρίσθηκε «ατυχής» από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, κατά το χθεσινό δείπνο για τα Χριστούγεννα που οργανώθηκε για την ομάδα της Μόντσα.

Με το μικρόφωνο στο χέρι, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε ενθουσιασμένος που επέλεξε τον Σεπτέμβριο νέο προπονητή (σ.σ Ραφαέλε Παλαντίνο) «καλό, συμπαθητικό και ικανό να κινητοποιήσει τους παίκτες μας».

«Εγώ από την μεριά μου πρόσθεσα ένα επιπλέον κίνητρο, διότι είπα στους παίκτες: η Γιουβέντους, η Μίλαν κ.λπ έρχονται και αν κερδίσετε μιά από αυτές τις μεγάλες ομάδες, σας φέρνω στα αποδυτήρια ένα πούλμα με ιερόδουλες», είπε προκαλώντας γέλια στην ομήγυρη.

Η Μόντσα βρίσκεται στη 14η θέση στη Serie A με 16 βαθμούς, εννέα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.Η Μόντσα βρίσκεται στη 14η θέση στη Serie A με 16 βαθμούς, εννέα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Δημοφιλή