Μπέτι Μίντλερ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κάθι Νατζίμι στο «Hocus Pocus 2»: Οι μάγισσες επέστρεψαν

Το σίκουελ της Disney έχει τρέιλερ.

Το πρώτο τρέιλερ του σίκουελ της ταινίας «Hocus Pocus» δόθηκε στη δημοσιότητα με τις Μπέτι Μίντλερ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κάθι Νατζίμι να επιστρέφουν στους ρόλους των αδελφών Σάντερσον και να απειλούν: «Κλειδώστε τα παιδιά σας: Ναι, Σάλεμ, επιστρέψαμε!».

Σχεδόν 30 χρόνια μετά τη live-action ταινία της Disney, η συνέχεια ακολουθεί δύο φίλες που ανάβουν την περίφημη Μαύρη Φλόφα και ανασταίνουν τις μάγισσες Μέρι, Σάρα και Γουίνιφρεντ που αναζητούν εκδίκηση.

«Έχουν περάσει 29 χρόνια από τότε που κάποιος άναψε το κερί της Μαύρης Φλόγας και ανέστησε τις αδελφές του 17ου αιώνα, που αναζητούσαν εκδίκηση. Τώρα εναπόκειται σε τρεις μαθήτριες γυμνασίου να σταματήσουν τις λυσσαλέες μάγισσες από το να προκαλέσουν έναν νέο όλεθρο στο Σάλεμ πριν ξημερώσει το Χάλογουιν», αναφέρεται στη σύνοψη.

Στην ταινία, που σκηνοθετεί η Αν Φλέτσερ, πρωταγωνιστούν επίσης οι Σαμ Ρίτσαρντσον, Νταγκ Τζόουνς, Χάνα Γουάντινγκχαμ (γνωστή από τη σειρά «Ted Lasso»), Γουίτνεϊ Πικ, Μπελίσα Εσκομπέντο, Λίλια Μπάκινγκχαμ και Τόνι Χέιλ.

Το σίκουελ θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 30 Σεπτεμβρίου, στην έναρξη της σεζόν του Halloween.

Με πληροφορίες από Variety