Μπιλ Γκέιτς: Σε σχέση με τη χήρα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Oracle

Δύο χρόνια μετά το διαζύγιό του.
Hannah Mckay via Reuters

Ο Μπιλ Γκέιτς, 67 ετλων, φέρεται να έχει σχέση με την Πάολα Χερντ, 60 ετών χήρα του εκλιπόντος CEO της Oracle, της μεγαλύτερης εταιρείας επιχειρηματικού λογισμικού στον κόσμο, Μαρκ Χερντ, για περισσότερο από ένα χρόνο.

«Είναι αχώριστοι», είπε ένας φίλος του φημολογούμενου ζευγαριού στην Daily Mail. «Είναι μαζί πάνω από ένα χρόνο και βρίσκονται σε μια ρομαντική σχέση».

Ο Μαρκ Χερντ πέθανε σε ηλικία 62 ετών τον Οκτώβριο του 2019 μετά από μια μάχη με τον καρκίνο. Είχε εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 500 εκατομμυρίων δολαρίων τη στιγμή του θανάτου του.

Ο Χερντ διηύθυνε την εταιρεία κατασκευής υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett-Packard από το 2005 έως το 2010 και αποχώρησε εξαιτίας ενός σκανδάλου σεξουαλικής παρενόχλησης και εντάχθηκε στην Oracle ένα μήνα αργότερα.

Η Πάολα εργάστηκε κάποτε ως στέλεχος τεχνολογίας και τώρα προγραμματίζει εκδηλώσεις και φιλανθρωπίες.

Τον περασμένο μήνα, εκείνη και ο συνιδρυτής της Microsoft εθεάθησαν να παρακολουθούν μαζί τον τελικό του ανδρικού σινγκλ στο Australian Open στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του, Μελίντα ανακοίνωσαν το 2021 ότι έλαβαν από κοινού την απόφαση να πάρουν διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου.

Το περιοδικό Forbes κατέταξε για πρώτη φορά τον Γκέιτς ως δισεκατομμυριούχο το 1987, ενώ βρισκόταν στην κορυφή της λίστας Forbes, ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, από το 1995 έως το 2017.

Η ιστορία του δισεκατομμυριούχου ξεκινά όταν εγκατέλειψε τις σπουδές του Χάρβαρντ για να ιδρύσει την εταιρεία Microsoft με τον Πολ Άλεν το 1975. Η Microsoft έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή του τοπίου των προσωπικών υπολογιστών, ξεκινώντας από μια εποχή που πολύ λίγα άτομα είχαν υπολογιστή.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα