Microsoft

H Microsoft ανακοίνωσε ότι η παγκόσμια κατάρρευση πληροφοριακών συστημάτων επηρέασε σχεδόν 8,5 εκατομμύρια συσκευές Windows
Και στο μεταξύ «κακόβουλες ιστοσελίδες και ανεπίσημοι κωδικοί» κυκλοφορούν στο διαδίκτυο προσφέροντας βοήθεια στην αποκατάσταση των προβλημάτων, όπως προειδοποίησε η Αυστραλία.
Οι εμπειρογνώμονες του κλάδου εξηγούν τι πήγε στραβά με την νεότερη έκδοση του λογισμικού Falcon Sensor που έχει ως "αποστολή" να καταστήσει τα συστήματα...ασφαλέστερα.
Στο Λονδίνο ενεργοποιήθηκε η κυβερνητική ομάδα Cobra - Καθυστερήσεις ελέω Windows, από το Βερολίνο και τη Ρώμη μέχρι την Ανατολική Ασία (ακόμα περισσότερο εκεί)
Πρόκειται για το σοβαρότερο περιστατικό από το 2017. Τι λένε οι ειδικοί, τι υποστηρίζουν οι εταιρείες. Πόσος καιρός απαιτείται για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Εμφάνιση της λεγόμενης «μπλε οθόνης του θανάτου» - Τα προβλήματα συνδέονται με την εταιρεία κυβερνοασφάλειας Crowdstrike.
Η χρηματιστηριακή αξία της Nvidia, του μεγαλύτερου κατασκευαστή τσιπ, εκτοξεύτηκε στα 3,335 τρισ. δολάρια όταν της Microsoft είναι στα 3,317 τρισ. δολάρια.
Με την υπογραφή της συνεργασίας θα δημιουργηθεί ένα DiGiHub εντός του Ομίλου, που θα λειτουργεί ως ένα συνολικό κέντρο αναφοράς για την ψηφιακή καινοτομία.
Το έργο στα Σπάτα, σύμβασης 100 εκατ. ευρώ έχει συνολική εγκατεστημένη ισχύος19,2MW στα Σπάτα.
Εντός εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί η κατασκευαστική εταιρεία.