ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/04/2018 09:02 EEST | Updated 19/04/2018 11:24 EEST

Να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό σου όταν μιλάς, άχρηστε υπουργέ. Η απάντηση στον Καμμένο από τον νεαρό που ύψωσε τη σημαία στη βραχονησίδα

sooc

Στις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου για την ύψωση της ελληνικής σημαίας στη βραχονησίδα «Μικρός Ανθρωποφάς» ανοιχτά των Φούρνων των Ικαρίας, απαντά ο ένας από τους τρεις νεαρούς που προχώρησε στην συγκεκριμένη πράξη μαζί με τους φίλους του, στις 13 Απριλίου. 

Ο Μπάμπης Τσαγαλας, σε σχετική του ανάρτηση στο Facebook φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις τοποθετήσεις του υπουργού στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής και του ζητάει μάλιστα άλλη φορά, πριν αρχίζει να μιλάει για τον ίδιο και τους ακρίτες να «βουτά τη γλώσσα» του «στο μυαλό του» ενώ τον χαρακτηρίζει «άχρηστο» υπουργό.

Υπενθυμίζεται πως ο κ.Καμμένος είχε πει: «κείνος όμως που βάζει τη σημαία στη πλάτη και πάει να την βάλει, θα πρέπει και να την υπερασπιστεί ή να ενημερώσει για την ενέργεια του. Θα πρέπει να την υπερασπιστεί με το αίμα του μέχρι τέλους». 

Και ιδού η απάντηση.

Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook ο Χαράλαμπος Τσαγαλάς:

ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΜΕΝΕ ΆΚΟΥ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΊΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΗΛΑΚΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΒΟΥΤΑΣ ΤΗΝ ΓΛΏΣΣΑ ΣΟΥ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΌ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΗΛΑΑΑΣ θα έπρεπε να γνωρίζεις λοιπόν τι όπλο θα πρέπει να πάρω στα χέρια μου λόγο της ειδικότητας μου και όχι G3 που ούτε πόσα κιλά ζυγίζει αυτό το όπλο δεν γνωριζεις όπως ισχυρίζεσαι θα έπρεπε επίσης να γνωρίζεις ότι εγώ και άλλοι τουλάχιστον 15 νέοι έχουμε δώσει το απολυτήριο στρατού εδώ και αρκετούς μήνες για να είμαστε επίσημα στην εθνοφηλακι και αποτέλεσμα κανένα διότι είσαι ΆΧΡΗΣΤΟΣ ΟΣ ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΎΝΗΣ και θυμήσου τι έλεγες όταν ηρθες στο νησί μας 11 Δεκεμβρίου γιατί θυμάμαι πάρα πολύ καλά και δεν θες ;-)!!!
Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο ίδιος και άλλοι 15 νέοι έχουν δώσει το απολυτήριο στρατού εδώ και αρκετούς μήνες «για να είμαστε επίσημα στην εθνοφυλακή».

Σημειώνεται πως το προφίλ του Χαράλαμπου Τσαγαλά ήταν ανοιχτό μέχρι σήμερα το πρωί (19/3/2018) και η ανάρτηση είχε γίνει στις 18/3/2018. Ωστόσο στη συνέχεια ο κ.Τσαγαλάς είτε κατέβασε την ανάρτηση είτε έκανε ιδιωτικό το προφίλ του και έτσι δεν είναι πλέον διαθέσιμη. 

Ο Χ.Τσαγαλάς είχε μιλήσει και στην τηλεόραση του ANT1 για την απόφαση του ίδιου και την φίλων του να υψώσουν την ελληνική σημαία στην βραχονησίδα.