Νάσβιλ: Τραγουδίστρια πυροβόλησε άστεγο γιατί ζήτησε να μετακινήσει την Porsche της

Ο Μέλτον και η Κουακενμπούς καβγάδισαν έντονα και η γυναίκα φέρεται να ρώτησε τον άνδρα αν «ήθελε να πεθάνει απόψε».
.
.
Metropolitan Nashville Police De

Επιεικής αποδείχθηκε η δικαιοσύνη με μια γυναίκα από το Τενεσί, η οποία ναι μεν καταδικάστηκε για τον πυροβολισμό ενός άστεγου που της ζήτησε να μετακινήσει την Porsche της στο εμβληματικό Music Row του Νάσβιλ, ωστόσο τη γλίτωσε χωρίς ποινή φυλάκισης.

Η Κέιτι Κουάκενμπους, 32 ετών, ανερχόμενη τραγουδίστρια και μητέρα τεσσάρων παιδιών, που χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Κέιτι Λέιν, καταδικάστηκε την Πέμπτη (3/11) σε δικαστική επιτήρηση 11 μηνών και 29 γιατί το 2017 πυροβόλησε τον Τζέραλντ Μέλτον σύμφωνα με την εφημερίδα The Tennessean.

Η Κουακενμπούς, η οποία ζούσε στο Νάσβιλ την εποχή του περιστατικού, αλλά έκτοτε έχει μετακομίσει στο Τέξας, θα μπορεί να εκτίσει την ποινή της στον νέο τόπο διαμονής της, αναφέρει η New York Post.

«Αυτή ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου, αλλά είμαι ευγνώμων που την έζησα, γιατί με άλλαξε τόσο δραματικά μέχρι το μεδούλι», δήλωσε η γυναίκα κατά την καταδίκη της. «Μερικές φορές τα σκληρά μαθήματα είναι τα καλύτερα μαθήματα».

Στις 26 Αυγούστου 2017, ο Μέλτον, ηλικίας τότε 54 ετών, κοιμόταν σε ένα πεζοδρόμιο στο Music Row όταν ξύπνησε από τη δυνατή μουσική και τα καυσαέρια που προέρχονταν από την SUV Porsche της Κουακενμπούς, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Μέλτον και η Κουακενμπούς καβγάδισαν έντονα και η γυναίκα φέρεται να ρώτησε τον άνδρα αν «ήθελε να πεθάνει απόψε».

Ο Μέλτον κατέθεσε στο δικαστήριο ότι απομακρυνόταν όταν η Κουακενμπούς βγήκε από το αυτοκίνητό της και πυροβόλησε δύο φορές, χτυπώντας τον στην κοιλιά.

Στη συνέχεια η γυναίκα μπήκε ξανά στην Porsche της και πήγε με τον συνεπιβάτη της σε ένα Taco Bell πριν τελικά επιστρέψει στο σπίτι της. Ούτε η ίδια ούτε ο σύντροφός της ανέφεραν αρχικά τους πυροβολισμούς στην αστυνομία.

Ο Μέλτον επέζησε από τους πυροβολισμούς, αλλά χρειάστηκε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, δήλωσαν οι εισαγγελείς.

Η Κουακενμπούς συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού και για επίθεση με φονικό όπλο.

Στη δίκη της τον Απρίλιο, ένα δικαστήριο έκρινε την Κουακενμπούς ένοχη για πλημμέλημα αφού κατέθεσε ότι πυροβόλησε ενώ ήταν σε αυτοάμυνα για να τρομάξει τον Μέλτον.

Ο πατέρας της Κουακενμπούς, ο οποίος είναι δικηγόρος στο Τέξας, ισχυρίστηκε στο παρελθόν ότι ο Μέλτον απείλησε να σκοτώσει την κόρη του εάν δεν χαμήλωνε την ένταση του ήχου στο ραδιόφωνό της.

«Η κόρη μου του είπε: «Έχω όπλο. Έκανε έναν γύρο για να τον προειδοποιήσει. Δεν είχε σκοπό να τον χτυπήσει ή να τον σκοτώσει», είπε ο Τζέσε Κουακενμπούς στον τηλεοπτικό σταθμό Fox 17.

Όταν της δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει κατά τη διάρκεια της δίκης, η Κουακενμπούς ζήτησε συγγνώμη από τον Μέλτον για τις ενέργειές της - αλλά προσπάθησε επίσης να παρουσιαστεί ως θύμα, υποστηρίζοντας ότι έχει γελοιοποιηθεί, έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή της και δυσκολεύτηκε να βρει δουλειά.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα