Νέα αεροπορική εταιρία στο δρομολόγιο Αθήνα – Νέα Υόρκη

Η Norse Atlantic Airways θα πραγματοποιεί πτήσεις από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2024.
NORSE

Μια ακόμα συμφωνία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών έρχεται να αναπτύξει περισσότερο την ταξιδιωτική κίνηση μεταξύ της Αθήνας και των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, η Norse Atlantic Airways ξεκινά τις πωλήσεις εισιτηρίων για νέα δρομολόγιο μεταξύ της Αθήνας και της Νέας Υόρκης / JFK, με εισιτήρια από 239 ευρώ για απλή μετάβαση συμπεριλαμβανομένων φόρων και τελών. Οι πτήσεις θα εκτελούνται έως και πέντε φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, από τις 30 Μαΐου 2024 έως τις 26 Οκτωβρίου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την έναρξη των πωλήσεων εισιτηρίων για το δρομολόγιο Αθήνα - Νέα Υόρκη / JFK. Η έναρξη του νέου δρομολογίου υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να ανταποκρινόμαστε στις εξελισσόμενες ταξιδιωτικές ανάγκες των επιβατών μας. Πιστεύουμε ότι αυτή η σύνδεση όχι μόνο θα καλύψει τη ζήτηση για ταξίδια στην Ελλάδα, αλλά θα δημιουργήσει επίσης ευκαιρίες για πολιτιστικές ανταλλαγές και επιχειρηματικές συνεργασίες μεταξύ αυτών των δύο δυναμικών προορισμών», δήλωσε ο Μπιορν Τόρε Λάρσεν, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Norse Atlantic Airways.

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ δήλωσε: «Πρόκειται για μια πραγματικά εξαιρετική εξέλιξη για το αεροδρόμιο, την πόλη και τη χώρα μας, καθώς ενισχύει την διασυνδεσιμότητά μας και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών στο ταξιδιωτικό κοινό. Οι ΗΠΑ έχουν παραδοσιακά υπάρξει η πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά για την Αθήνα και, ειδικά το 2023, ο αριθμός των επιβατών μεταξύ της Αθήνας και των προορισμών στις ΗΠΑ, εκτοξεύθηκε, καταγράφοντας διψήφια αύξηση σε σχέση με την προ-πανδημική εποχή, με τη Νέα Υόρκη να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Είμαστε απολύτως βέβαιοι πως το δρομολόγιο θα έχει τεράστια επιτυχία, καθώς οι επιβάτες θα απολαύσουν το εξαιρετικό προϊόν που προσφέρει η Norse Atlantic Airways. Ευχόμαστε στη νέα αεροπορική εταιρεία-συνεργάτη μας ασφαλείς και γεμάτες πτήσεις και δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε στενά προκειμένου να συμβάλουμε ουσιαστικά στην επιτυχία του δρομολογίου».

Η Norse Atlantic διαθέτει αποκλειστικά σύγχρονα αεροσκάφη Boeing 787 Dreamliner και προσφέρει δύο επιλογές καμπίνας: Economy και Norse Premium.

Δημοφιλή