Νέα Υόρκη: Αστυνομικός δολοφόνησε τη σύζυγό του, τα παιδιά τους και μετά αυτοκτόνησε

Και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας έφεραν τραύματα από όπλο, ενώ η αστυνομία βρήκε ένα περίστροφο στο σπίτι.
via Associated Press

Ένας αστυνομικός του Μπρόνξβιλ της Νέας Υόρκης η σύζυγός του και οι δύο γιοι τους - ηλικίας 10 και 12 ετών - βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στο Κλάρκσταουν της Νέας Υόρκης.

Ο Γουότσον Μόργκαν, 49 ετών, η σύζυγός του Ορνέλα, 43 ετών, και τα παιδιά τους βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στο Κλάρκσταουν. Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για υπόθεση δολοφονίας- αυτοκτονίας, αναφέρει ο Guardian.

Τα πτώματά τους εντοπίστηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, έπειτα από έρευνα που έγινε στο σπίτι, επειδή ο Γουότσον δεν εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα του γειτονικού Μπρόνξβιλ, όπου εργαζόταν.

«Σε αυτή τη φάση της έρευνας, εκτιμάται ότι ο Γουότσον δολοφόνησε τη σύζυγό του και τα δυο παιδιά τους, προτού αυτοκτονήσει με όπλο», ανακοίνωσε η αστυνομία του Κλάρκσταουν.

Και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας έφεραν τραύματα από όπλο, ενώ η αστυνομία βρήκε ένα περίστροφο στο σπίτι.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Μπρόνξβιλ, Κρίστοφερ Σάντριάλ, μίλησε «για παράλογη απώλεια αθώων ζωών».

Ήταν η «κλασική, τέλεια αμερικανική οικογένεια», δήλωσε στη New York Post γείτονας που δεν θέλησε να κατονομαστεί. «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έκανε κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στον δράστη. «Τα παιδιά έπαιζαν πάντα έξω και η μητέρα τους ήταν ο πιο γλυκός άνθρωπος», συμπλήρωσε.

Δημοφιλή