ΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/01/2018 17:02 EET

Νέα στοιχεία για το θάνατο του ζευγαριού των Γερμανών στην Κεφαλονιά. Τι μαρτυρούν οι έρευνες

Eurokinissi

Το ενδεχόμενο ο θάνατος ζευγαριού μέσα σε σπίτι στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς να συνδέεται με σατανιστικές τελετές ερευνά, μεταξύ άλλων, η Αστυνομία.

Ο άνδρας από τη Γερμανία και η γυναίκα από τη Βουλγαρία, οι οποίοι είχαν έρθει για διακοπές στην Ελλάδα, φαίνεται ότι αυτοκτόνησαν ταυτόχρονα. Η εύρεση ενός μενταγιόν με σατανιστικό σύμβολο κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν και το σενάριο τελετών μαύρης μαγείας. Στον τόπο της δολοφονίας βρέθηκαν και κάποια ρεσό (κεριά), τα οποία όμως θα μπορούσαν να αποτελούν απλά διακοσμητικά στοιχεία.

Διαβάστε επίσης: 

Σε αυτοτραυματισμό φέρεται να οφείλεται ο θάνατος του ζευγαριού Γερμανών στην Κεφαλονιά

Οι αυτόχειρες έχουν ηλικία από 30 έως 35 ετών. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, ήθελαν να αυτοτραυματιστούν, όχι όμως θανάσιμα. Το ασύνηθες είναι ότι αυτοκτόνησαν ταυτόχρονα.

Το ζευγάρι νοίκιασε διαδικτυακά το σπίτι στα Βλαχάτα για διακοπές που ξεκίνησαν στις 26 Δεκεμβρίου 2017. Νωρίτερα είχαν χρησιμοποιήσει άλλο κατάλυμα για τη διαμονή τους στο νησί.

Ο θάνατος τους έγινε αντιληπτός, από την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, που ανοίγοντας την πόρτα βρήκε στον καναπέ του σαλονιού νεκρή τη Βουλγάρα τουρίστρια με βαθιά τραύματα στα χέρια, και το σύντροφό της στο μπάνιο του σπιτιού, με επίσης βαθιά τραύματα στα χέρια και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Αστυνομική πηγή τονίζει πάντως στη HuffPost Greece ότι η έρευνα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και είναι νωρίς για συμπεράσματα. «Το μοναδικό στοιχείο που έχουμε που να μας παραπέμπει σε σατανιστικές τελετές είναι ένα μενταγιόν με πεντάλφα. Δεν μπορούμε μόνο από αυτό να εξάγουμε ασφαλές συμπέρασμα».