ΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/12/2017 17:13 EET | Updated 21/12/2017 18:50 EET

Ανθρώπινο δράμα στη Γλυφάδα: Διαγνώστηκε με καρκίνο και αυτοπυρπολήθηκε. Βρέθηκαν σημειώματα

EUROKINISSI/

Τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό του βρήκε οδηγός, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο όχημά του στην οδό Παλμύρα στη Γλυφάδα.

Πληροφορίες της HuffPost Greece από την ΕΛ.ΑΣ. πίσω από την φωτιά στο αυτοκίνητο, που είχε ως αποτέλεσμα να καεί ζωντανός ο οδηγός, βρίσκεται ένα ανθρώπινο δράμα.

Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι ο οδηγός του οχήματος που τυλίχτηκε στις φλόγες είναι ένας 80χρονος, κάτοικος Γλυφάδας, ο οποίος όταν πήρε στα χέρια του τις ιατρικές του εξετάσεις που έδειχναν ότι πάσχει από καρκίνο, βυθίστηκε στην απελπισία.

Έκατσε στο σπίτι του, έγραψε σε χαρτί σημειώσεις με τις σκέψεις του και τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, μπήκε στο αυτοκίνητο και αυτοπυρπολήθηκε στην οδό Ζέππου στη Γλυφάδα.

Η Πυροσβεστική έλαβε κλήση στις 16.00 για φωτιά σε όχημα. Όταν έφτασαν εκεί οι άνδρες του Π.Σ. διαπίστωσαν ότι εντός του οχήματος υπάρχει άνθρωπος, ο οποίος κάηκε ζωντανός.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 80χρονου βρέθηκαν σημειώματα με χειρόγραφες σημειώσεις του 80χρονου. Ο αυτόχειρας εξηγούσε τους λόγους του απονενοημένου διαβήματος. Οι Αρχές ενημέρωσαν τα συγγενικά του πρόσωπα για το περιστατικό.

Sponsored Post