ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28/01/2020 14:25 EET

Νέο design και ανανεωμένο περιεχόμενο για το Οneman.gr

Ο άντρας αλλάζει.

Το Oneman.gr, το leading digital ανδρικό μέσο στην Ελλάδα με πιστό κοινό, μετά από 9 χρόνια προχώρησε σε ένα καθολικό redesign και επαναλανσάρεται με νέο design και ανανεωμένο περιεχόμενο. Το development του project ανέλαβε η εταιρία BeatTheWhites η οποία είχε αναλάβει και το redesign του Ladylike.gr. H  BeatTheWhites σε συνεργασία με την 24MEDIA σχεδίασε ένα συγκεκριμένο στρατηγικό πλάνο για την ανάπτυξη men content σε web, mobile και social περιβάλλον. 

Με κεντρικό μήνυμα “Ο άντρας αλλάζει” τo ONEMAN αντιπροσωπεύει τον άντρα που εξελίσσεται, βελτιώνεται, τον άντρα που αποκωδικοποιεί την καθημερινότητά του με σημειολογική και χιουμοριστική διάθεση, δίνει βάρος στο storytelling και τις συνεντεύξεις  με σημαντικά και ενδιαφέροντα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στον χώρο τους, προσφέρει ακριβείς και χρηστικούς οδηγούς lifestyle και έχει μοναδικές στήλες (ONEMAN Originals) και Podcasts.

Οι αναγνώστες του Oneman.gr θα βρίσκουν καθημερινά πρωτογενές περιεχόμενο, αγαπημένες στήλες με κείμενα που έγιναν viral και instant classics, σχολιασμό και κάλυψη της επικαιρότητας, entertainment με κριτική και backstage info για ταινίες και σειρές καθώς και χρήσιμα άρθρα για την πατρότητα, την καριέρα, την υγεία.

Έχουν προστεθεί νέες στήλες για μόδα (expert styling και grooming tips), fitness, food and drink με όλες τις νέες αφίξεις στη γαστρονομία και το fine drinking, αλλά και expert tips.

Το ανανεωμένο Oneman.gr είναι ένα σύγχρονο, ανδρικό site με έμφαση στα καλογραμμένα με άποψη κείμενα, πάντα συγχρονισμένο με την επικαιρότητα. O άντρας που πρεσβεύει το νέο Oneman είναι ο άντρας που απενοχοποιείται, που περιποιείται και φροντίζει τον εαυτό του, που αγαπάει τις γυναίκες, που έχει γνώση και γνώμη. 

Το νέο Oneman.gr περιέχει τη ζωή του άντρα, όπως θέλει να τη διαβάσει, να τη μοιραστεί, να τη ζήσει. 

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας του ανανεωμένου Oneman.gr

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post