ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15/09/2020 07:30 EEST

Νέο λογότυπο για τον ΣΥΡΙΖΑ

Η επιλογή του Αλ. Τσίπρα είναι να ανανεώσει και την εικόνα του κόμματος.

Eurokinissi

Ακόμη και το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει ο Αλέξης Τσίπρας! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από την Τρίτη 15 Σεπτέμβρη, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει νέο, «εμπλουτισμένο» λογότυπο. Για πρώτη φορά στην ιστορία του χώρου από το 1993 ο ΣΥΡΙΖΑ στο λογότυπο του κόμματος θα περιλαμβάνει και λέξεις που θα αναδεικνύουν τις προτεραιότητες και το πολιτικό στίγμα του κόμματος.

Επισημαίνεται ότι σήμερα εορτάζεται η Διεθνής Ημέρα Δημοκρατίας, και, σύμφωνα με πληροφορίες, η λέξη Δημοκρατία θα είναι μία από αυτές που θα βρίσκονται δίπλα στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται ότι ο Αλ. Τσίπρας με αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα είχε προϊδεάσει για την πολιτική πρωτοβουλία «σημειώνοντας» την 15η Σεπτεμβρίου ως την ημερομηνία – κλειδί.

Η επιλογή του Αλ. Τσίπρα είναι να ανανεώσει και την εικόνα του κόμματος. Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ανανεώσει το όνομά του προσθέτοντας το Προοδευτική Συμμαχία προκειμένου να δώσει έμφαση στον πολιτικό του προσανατολισμό και στον παραταξιακό χαρακτήρα που θέλει να αποκτήσει.
Εκτός από το λογότυπο του κόμματος ο Αλ. Τσίπρας αναμένεται να απευθύνει και σχετικό μήνυμα που θα αναρτήσει στις 11 το πρωί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.