Νικ Τζόνας - Πριγιάνκα Τσόπρα: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο αλα Μπόλιγουντ

Ο γάμος είναι διπλός: Ο χριστιανικός τελέστηκε το Σάββατο και ο ινδουιστικός τελείται σήμερα, Κυριακή
Associated Press

Η ηθοποιός -και φίλη της της Μέγκαν Μαρκλ- Πριγιάνκα Τσόπρα και ο ποπ σταρ Νικ Τζόνας ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Ινδία, έξι μήνες μετά την πρόταση γάμου που έγινε στην Ελλάδα.

Οι ευτυχισμένοι νεόνυμφοι ανάρτησαν στα social media τις πρώτες φωτογραφίες από το Mehendi, την παραδοσιακή τελετή που προηγείται της τελετής του γάμου, με φίλους και συγγενείς και περιλαμβάνει, εκτός από τη γιορτή και τον χορό και την πρακτική της ζωγραφικής με χένα, τελετουργικό που συνδέεται με τις ευχές προς τη νύφη για καλή υγεία και ευημερία καθ′ οδόν προς τον γάμο. Με το Mehendi η νύφη μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσα που ξεκινά μια καινούργια ζωή.

Σημειώνεται ότι ο γάμος είναι διπλός: Ο χριστιανικός τελέστηκε το Σάββατο και ο ινδουιστικός τελείται σήμερα, Κυριακή.

Πάντως το νυφικό που διάλεξε η νύφη -την οποία το περιοδικό Μαξίμ ανακήρυξε το περασμένο καλοκαίρι για τέταρτη φορά «την πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη»- ήταν Ραλφ Λόρεν. Όπως άλλωστε και το κοστούμι του κατά δέκα χρόνια μικρότερου της γαμπρού Νικ Τζόνας.

Όπως έγραψαν στις αναρτήσεις των φωτογραφιών «ένα από τα πιο ξεχωριστά πράγματα που μας έδωσε η σχέση μας είναι η ένωση οικογενειών που αγαπούν και σέβονται ο ένας τη θρησκεία και την κουλτούρα του άλλου. Οπότε, ο σχεδιασμός του γάμου μας ως ένα αμάλγαμα των δύο ήταν εκπληκτικός...»

Stringer . / Reuters