ΝΙΚΗ: Αναστέλλει την κομματική ιδιότητα της γυναίκας που χαστούκισε την Αγγελική Δεληκάρη

Παραπέμπεται στο πειθαρχικό.
Eurokinissi

Το κόμμα ΝΙΚΗ καταδίκασε την πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, στο τέλος της κυριακάτικης λειτουργίας στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στην Καβάλα.

Η δράστιδα αποτελούσε μέλος του κόμματος ΝΙΚΗ και είχε υπάρξει και υποψήφια στις Εθνικές εκλογές.

Το κόμμα ανακοίνωσε ότι αναστέλλει την κομματική της ιδιότητα και την παραπέμπει στο Πειθαρχικό

Για τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών που αποτέλεσε αφορμή για την επίθεση στην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας «Ο πόνος όλων μας για την ψήφιση του επαίσχυντου νόμου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων είναι δεδομένος» και συμπληρώνει ότι «κάθε ενέργεια προπηλακισμού ή βίας είναι εκ του πονηρού και δεν έχουν καμία σχέση με το ήθος και το φρόνημα της ΝΙΚΗΣ».

Η ανακοίνωση του κόμματος ΝΙΚΗ

«Η ΝΙΚΗ πληροφορήθηκε το καταδικαστέο συμβάν που έλαβε χώρα στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας σε βάρος της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα Αγγελικής Δεληκάρη.

Είναι αδιανόητη πράξη και απαράδεκτη. Το γεγονός ότι έλαβε χώρα σε Ιερό Ναό καταδεικνύει το μη εκκλησιαστικό φρόνημα της δράστιδος και την έλλειψη σεβασμού της στις Αρχές της Νίκης ώστε να δικαιολογεί την απομάκρυνσή της από τις τάξεις της Νίκης που ούτως ή άλλως είχε λάβει χώρα από καιρό. Η ΝΙΚΗ άμεσα επιβεβαίωσε τη αναστολή της κομματικής της ιδιότητας και την άμεση παραπομπή της στο Πειθαρχικό με ερώτημα διαγραφής. Ο πόνος όλων μας για την ψήφιση του επαίσχυντου νόμου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων είναι δεδομένος όσο και ο υποκριτικός θρησκευτικός ζήλος που όψιμα επιδεικνύουν αυτοί που τον ψήφισαν.

Η ΝΙΚΗ ως γνήσιο λαϊκό δημοκρατικό κίνημα θα τα αντιπαλέψει και τα δύο νόμιμα και δημοκρατικά και κάθε άλλη ενέργεια προπηλακισμού ή βίας είναι εκ του πονηρού και δεν έχουν καμία σχέση με το ήθος και το φρόνημα της ΝΙΚΗΣ», επισημαίνει το κόμμα σε σχετική ανακοίνωση».

Δημοφιλή