Νοίκιασαν σπίτι στο AirBnB, το έσπασαν σε πάρτι και επιτέθηκαν στην αστυνομία

AirBnB gone bad!

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ένα πάρτι σε σπίτι της Airbnb στο Μάντσεστερ της Βρετανίας. Μέχρι και οι αστυνομικοί που προσπάθησαν να επέμβουν και να διαλύσουν το πλήθος, δέχθηκαν επίθεση από τους περίπου 200 ανθρώπους που είχαν ξεσηκώσει μια ολόκληρη γειτονιά στο Levenshulme.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο μετά από καταγγελίες για θόρυβο και απρεπή συμπεριφορά. Ένας από τους γείτονες λέει πως αυτό που συνέβαινε στο σπίτι δεν έμοιαζε με πάρτι, αλλά με διαδήλωση. Στην αρχή ήταν λίγος κόσμος, αλλά σταδιακά το σπίτι γέμισε και πολλοί ήταν ακόμη στο δρόμο, ενώ η μουσική ήταν στη διαπασών. Και όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να απομακρύνουν τον κόσμο που είχε φτάσει ως το δρόμο, οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να ρίχνουν αντικείμενα από τα παράθυρα.

Οι διοργανωτές του πάρτι εξαπάτησαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ότι θα υπήρχαν πολύ λιγότεροι άνθρωποι στην ιδιοκτησία. Το σπίτι μάλιστα υπέστη σοβαρές ζημιές μετά το πάρτι και όσα διαδραματίστηκαν κατά την επιχείρηση της αστυνομίας.

O ιδιοκτήτης δήλωσε πως βρήκε σπασμένη τηλεόραση και κατεστραμμένα έπιπλα μέσα στο σπίτι, ενώ είχαν σπάσει και εξωτερικούς φράχτες.

H Airbnb σε ανακοίνωσή της δήλωσε πως τέτοια συμπεριφορά δεν είναι ανεκτή και πως ο χρήστης που ενοικίασε το σπίτι θα αποκλειστεί από μελλοντική χρήση.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα και για την ώρα εξετάζει υλικό από τα βίντεο που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας.

Πηγή: Daily Mail