Ο άνθρωπος που κλειδώθηκε έξω από το σπίτι του εξαιτίας...της μπλούζας του

Ο άνθρωπος που κλειδώθηκε έξω από το σπίτι του εξαιτίας...της μπλούζας του
MASKOT VIA GETTY IMAGES

Αυτός ο άνδρας από την πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ κλειδώθηκε στην κυριολεξία έξω από το σπίτι του στην προσπάθειά του να αναγνωριστεί το πρόσωπό του από το καινοτόμο σύστημα ασφαλείας που έχει εγκαταστήσει. Και ο λόγος ήταν το μπλουζάκι που φορούσε.

Η ανάρτησή του στο Twitter έγινε viral, όταν έγινε γνωστό ότι ο λόγος που δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του ήταν...ο Μπάτμαν. Το μπλουζάκι που φορούσε είχε στάμπα τον αγαπημένο σούπερ ήρωα, με αποτέλεσμα η αναγνώριση προσώπου να μην του επιτρέπει την πρόσβαση στο σπίτι.

Πολλοί χρήστες στο Twitter, έσπευσαν να τον ρωτήσουν γιατί το σύστημα ασφαλείας δεν διέθετε πλήκτρα για να εισάγει έναν κωδικό και να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του. Πολλοί ήταν ακόμα πιο ορθολογιστές και αναρωτήθηκαν γιατί δεν είχε κλειδιά μαζί του.

Ο ίδιος απάντησε πως θεωρεί αυτό το σύστημα πολύ πρακτικό και δεν αναγκάζεται να βγάζει αντικλείδια κάθε φορά που τα παιδιά του χάνουν τα κλειδιά. Όσον αφορά το PIN, εξηγεί ότι έτσι κατάφερε να μπει στο σπίτι. Το σύστημα διαθέτει εναλλακτικούς τρόπους ξεκλειδώματος, απλά ήθελε να κάνει πλάκα με το όλο θέμα.

Όπως και να΄ χει η ανάρτηση έγινε viral και άρεσε σε περισσότερους από 34.000 χρήστες.

*Το κείμενο αρχικά δημοσιεύτηκε στη γερμανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά