Ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα-Λι χωρίζουν μετά από 27 χρόνια γάμου

Παντρεύτηκαν το 1996 και απέκτησαν δύο παιδιά: Τον Όσκαρ, σήμερα 23 ετών, και την Έιβα, σήμερα 18 ετών.
via Associated Press

Ο Χιού Τζάκμαν και η Ντέμπορα-Λι Τζάκμαν αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο γάμο τους μετά από 27 χρόνια και δύο παιδιά.

«Είχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν 3 δεκαετίες μαζί ως αντρόγυνο σ΄ έναν υπέροχο γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη», ανέφεραν στην κοινή τους δήλωση οι δύο Aυστραλοί ηθοποιοί. Ο χωρισμός τους αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το περιοδικό People.

Είπαν ότι η δήλωση αυτή θα είναι και η μοναδική σχετικά με τον χωρισμό τους. Πρόσθεσαν ότι η οικογένειά τους είναι η ύψιστη προτεραιότητά τους και ότι θα ξεκινήσουν ”αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη”.

Ένας εκπρόσωπος επιβεβαίωσε τη δήλωση στο Associated Press την Παρασκευή.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1995 στο πλατό μιας αυστραλιανής τηλεοπτικής εκπομπής. Η Ντέμπορα -Λι Φέρνες εκείνη την εποχή ήταν ακόμα πιο γνωστή από τους δύο. Παντρεύτηκαν το 1996 και απέκτησαν δύο παιδιά: Τον Όσκαρ, σήμερα 23 ετών, και την Έιβα, σήμερα 18 ετών. Ο Τζάκμαν στην συνέχεια έγινε μεγάλος σταρ στο Χόλιγουντ και στο Μπρόντγουεϊ.

Τον Απρίλιο, ο Τζάκμαν γιόρτασε την 27η επέτειό τους στο Instagram.

«Σ′ αγαπώ τόσο πολύ. Μαζί έχουμε δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και ζωή», έγραψε. «Το γέλιο σου, το πνεύμα σου, η γενναιοδωρία, το χιούμορ, η πονηριά, το θάρρος και η πίστη σου είναι ένα απίστευτο δώρο για μένα».