Ο Fendi καινοτομεί και κυκλοφορεί την πρώτη αρωματική τσάντα

Σε συνεργασία με τον θρυλικό αρωματοποιό Φράνσις Κουρκτζιαν.
Η αρωματισμένη τσάντα Fendi
Fendi/Instagram
Η αρωματισμένη τσάντα Fendi

Ο οίκος Fendi συνεργάστηκε με τον θρυλικό αρωματοποιό Φράνσις Κουρκτζιαν για να λανσάρει την πρώτη τσάντα ποτισμένη με άρωμα την οποία παρουσίασε στην Art Basel Miami Beach 2019.

Η καινοτόμος ιδέα είναι πολυαισθητηριακή, εξηγεί ο Fendi. Το ειδικό αρωματικό μείγμα «Fendi Frenesia» έχει γίνει μια «τρισδιάστατη ιδιαίτερη δημιουργία στην οποία η αφή, η όσφρηση και η όραση παίρνουν όλες νέες έννοιες» αναφέρεται σε ανακοίνωση του οίκου.

«Ο Fendi πάντα πειραματίζεται, ειδικά στα αξεσουάρ και η τσάντα Baguette, σχεδιάστηκε ως ένα μανιφέστο ατομικότητας, είναι το πρώτο αξεσουάρ που έχει δικό του όνομά του» εξήγησε η διευθύντρια δημιουργικού του Fendi, Σίλβια Βεντουρίνι Φέντι.

«Η ιδέα να έχεις και άρωμα αφιερωμένο σε αυτή την τσάντα θα την κάνει πιο ξεχωριστή και μοναδική. Μια τσάντα είναι κάτι τόσο θηλυκό, όπως ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας κρατά όλη τη ζωή της εκεί, τα μυστικά της. Και ένα άρωμα είναι κάτι που πραγματικά αποτελεί ένα από τα πιο προσωπικά πράγματα για μια γυναίκα» ανέφερε.

Γι′ αυτό το συναρπαστικό νέο λανσάρισμα, ο Francis Kurkdjian δημιούργησε ένα ρευστό φύλου eau de parfum με χαρακτηριστικές τις νότες δέρματος και musk ειδικά για τον Fendi. Οι τσάντες συνοδεύονται από ένα μικρό μπουκάλι του αρώματος Fendi Frenesia, είτε για να το φορά εκείνη που κρατά τη τσάντα, είτε για να ψεκάζει την τσάντα.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση