Ο Jay-Z παραδέχεται για πρώτη φορά πως απάτησε τη Beyoncé και μιλά ανοιχτά για τον γάμο τους

Ο Jay-Z παραδέχεται για πρώτη φορά πως απάτησε τη Beyoncé και μιλά ανοιχτά για τον γάμο τους
T MAGAZINE

Λίγο καιρό αφού οι φήμες περί απιστίας έκαναν το γύρο του κόσμου με τα μίντια να αναρωτιούνται αν όντως υπήρξαν μαύρα σύννεφα στη σχέση ενός από τα πιο glamorous ζευγάρια του διεθνούς τζετ σετ, ο Jay-Z σε μία ιδιαίτερα συναισθηματική συνέντευξη στο T Magazine των New York Times άφησε σαφείς υπόνοιες ότι απάτησε την Beyoncé.

Ο ράπερ, που συνήθως δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, αυτή τη φορά ανοίχτηκε στον δημοσιογράφο των NYT, Dean Baquet, και μίλησε για μερικούς από τους προσωπικούς του αγώνες, ενώ τόνισε ότι το γεγονός πως μεγάλωσε σε μία φτωχογειτονιά της Νέας Υόρκης τον δίδαξε να κλείνεται στον εαυτό του κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις και δυσάρεστα συναισθήματα.

«Πρέπει να επιβιώσεις. Έτσι μπαίνεις σε survival mode (λειτουργία επιβίωσης) και όταν μπαίνεις σε survival mode τι συμβαίνει; Κλείνεσαι συναισθηματικά», είπε ο διάσημος ράπερ και συνέχισε αφήνοντας την υπόνοια υπήρξε άπιστος λέγοντας: «Στην περίπτωσή μου είναι βαθύ. Και μετά όλα ξεκινάνε από αυτό το σημείο: απιστία...». Ωστόσο ο διάσημος τραγουδιστής και παραγωγός δεν ξεκαθάρισε με σαφήνεια ότι αναφερόταν στη σχέση του με την Beyoncé.

Το ζευγάρι πάντως μέσα από δύο δίσκους τους -που έβγαλαν ξεχωριστά ο καθένας- άγγιξαν το ζήτημα της απιστίας και της συζυγικής διαμάχης. Τα δύο αυτά άλμπουμ αποτέλεσαν και το λόγο που τα διεθνή μίντια πήραν φωτιά διακινώντας τις φήμες περί απιστίας από την πλευρά του ράπερ. Αναφέρομενος πάντως σε αυτή τη χρονική περίοδο, ο Jay-Z την περιέγραψε ως «άβολη» και υπαινίχθηκε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του σκέφτηκαν ακόμα και το ενδεχόμενο του διαζυγίου.

«Ξέρεις, οι περισσότεροι άνθρωποι "την κάνουν", και για αυτό τα ποσοστά διαζυγίων είναι περίπου 50% ή κάτι τέτοιο, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τον εαυτό τους», είπε και συνέχισε: «Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να αντικρίζεις τον πόνο που προκάλεσες στο πρόσωπο κάποιου ανθρώπου, και στη συνέχεια να πρέπει να αντιμετωπίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό». Όπως εξήγησε, πάντως, ζήτησε βοήθεια από ψυχοθεραπευτή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τελικά οι δυο τους κατάφεραν να βγουν δυνατοί μέσα από αυτή τη διαδικασία. Αναφερόμενος μάλιστα στη Beyoncé ο ράπερ είπε ότι είναι ιδιαίτερα περήφανος για τη μουσική που κάνει και ότι το ίδιο πιστεύει και εκείνη για αυτόν.«Νομίζω ότι είναι καταπληκτική», τόνισε.

Υπενθυμίζουμε ότι οι φήμες περί απιστίας ξεκίνησαν πέρυσι όταν η Beyoncé κυκλοφόρησε το Lemonade στο οποίο υπάρχουν οι στίχοι «He better call Becky with the good hair» (σ.σ.: αναφέρεται στην υποτιθέμενη πέτρα του σκανδάλου). Ο ράπερ δεν άφησε αναπάντητη την «πρόκληση» της συζύγου του και στο τελευταίο άλμπουμ του 4:44 ανάφερε: «Yeah, I'll f*** up a good thing if you let me / Let me alone, Becky».

Δημοφιλή