Ο καλύτερος φίλος του κλέφτη: Τεράστιος σκύλος ενθουσιάζεται με την «επίσκεψη» ενός άγνωστου

«Είσαι ο πιο κουλ σκύλος όλων των εποχών», ακούγεται να λέει ο κλέφτης στον φιλόξενο σκύλο, καθώς η ουρά του κουνιέται με μανία!
Reuters

Ένας κλέφτης ποδηλάτων στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια είχε διπλή τύχη όταν βρήκε ένα ορθάνοιχτο γκαράζ γεμάτο ποδήλατα, καθώς και έναν πολύ στοργικό... σκύλο-φύλακα που ήθελε απλώς να παίξει!

Πλάνα από κάμερα ασφαλείας στο γκαράζ που κυκλοφόρησαν από το αστυνομικό τμήμα του Σαν Ντιέγκο δείχνουν τον κλέφτη να απομακρύνεται χαλαρά(!) με ένα ποδήλατο και στη συνέχεια να επιστρέφει με το ίδιο ποδήλατο πίσω στο ανοιχτό γκαράζ για να αφιερώσει λίγο χρόνο και να παίξει με ένα τεράστιο, χαριτωμένο και εξαιρετικά φιλικό σκύλο ράτσας Golden Retriever που εμφανίζεται να έρχεται στο γκαράζ έχοντας μόλις βγει από το σπίτι.

Στο βίντεο φαίνεται ο σκύλος να παίζει με τον κλέφτη, να ξαπλώνει ανάσκελα και να απολαμβάνει το τρίψιμο στην κοιλιά του. «Είσαι ο πιο κουλ σκύλος όλων των εποχών», ακούγεται να λέει ο κλέφτης στον φιλόξενο σκύλο, καθώς η ουρά του κουνιέται με μανία.

Στη συνέχεια, ο κλέφτης απομακρύνεται με το ποδήλατο ενώ ο σκύλος κοιτάζει μάλλον λυπημένος, ενώ κάνει μία τελευταία κίνηση σα να ακολουθεί τον «επισκέπτη» έξω από το γκαράζ. Η κλοπή έγινε στις 15 Ιουλίου γύρω στις 22:40 τοπική ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία...

Δημοφιλή