Ο μεγαλύτερος αγώνας ποδοσφαίρου που έγινε ποτέ: Τελείωσε μετά από 26 ώρες και 825 γκολ

Το προηγούμενο ρεκόρ είχε σημειωθεί το 2014 όταν δύο ομάδες έπαιξαν ποδόσφαιρο για 24 ώρες συνεχόμενα.
Το στάδιο Luzhniki είναι το εθνικό στάδιο της Ρωσίας και βρίσκεται στην πρωτεύουσά της, τη Μόσχα.
Το στάδιο Luzhniki είναι το εθνικό στάδιο της Ρωσίας και βρίσκεται στην πρωτεύουσά της, τη Μόσχα.
SOPA Images via Getty Images

Ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στο Ολυμπιακό αθλητικό συγκρότημα Luzhniki στα περίχωρα της Μόσχας φιλοξένησε πρόσφατα τον μεγαλύτερο αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου στον κόσμο, ο οποίος διήρκεσε συνολικά 26 ώρες.

Για να γιορτάσουν την Πανρωσική Ημέρα Ποδοσφαίρου το Σάββατο (1/6), δύο ομάδες των 7 παικτών η καθεμία συγκεντρώθηκαν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Συγκρότημα Luzhniki για να σπάσουν το ρεκόρ για τον μεγαλύτερο αγώνα ποδοσφαίρου που έγινε ποτέ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε μετά από 26 ώρες, στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, αναφέρει το Oddity Central.

Το προηγούμενο ρεκόρ είχε σημειωθεί το 2014 όταν δύο ομάδες έπαιξαν ποδόσφαιρο για 24 ώρες συνεχόμενα. Αυτή τη φορά, η Κόκκινη Ομάδα νίκησε τη Λευκή Ομάδα με σκορ 416 στα 409 γκολ.

Επειδή το παιχνίδι παιζόταν σε μορφή 7 εναντίον 7, δεν θεωρήθηκε επίσημος αγώνας ποδοσφαίρου, επομένως δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία πιθανότητα να επικυρωθεί το ρεκόρ από τα Ρεκόρ Γκίνες. Ωστόσο, θα καταγραφεί στο Ρωσικό Βιβλίο Ρεκόρ.

Κατά τη διάρκεια των 26 ωρών, οι παίκτες έπρεπε να παίξουν για δύο ώρες συνεχόμενα και στη συνέχεια να κάνουν ένα οκτάλεπτο διάλειμμα στο μπάνιο.

Δημοφιλή