Ο Μπρούς Γουίλις σπάει μία Die Hard υπόσχεση 34 ετών με θεαματικό τρόπο

Ο Τζον ΜακΚλέιν είπε ότι ούτε θα το σκεφτόταν ποτέ... αλλά αυτό δεν σταμάτησε τον Γουίλις.
Η υπόσχεση του Τζον ΜακΚλέην δεν σταμάτησε τον ηθοποιό 34 χρόνια μετά.
Η υπόσχεση του Τζον ΜακΚλέην δεν σταμάτησε τον ηθοποιό 34 χρόνια μετά.
via Associated Press

Κι όμως ο Τζον ΜακΚλέιν επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος

Ο Μπρους Γούιλις επισκέφτηκε το σημείο της πιο εμβληματικής στιγμής του στη μεγάλη οθόνη: την ταράτσα του Fox Plaza στη Century City -ο ουρανοξύστης που στεγάζει τα γραφεία των κρουφαίων στελεχών της 20th Century Fox- , στο Λος Άντζελες. Μας θυμίζει κάτι;

Η ταράτσα είναι γνωστή και ως Nakatomi Plaza ή αλλιώς η τοποθεσία που γυρίστηκε το «Πολύ σκληρός για να πεθάνει». Ήταν αυτή η εβδομάδα του Ιουλίου πίσω στο 1988, όταν η ταινία κυκλοφόρησε στις αίθουσες.

Στην ταινία ο ΜακΚλέην ορκίστηκε πως «ούτε που θα διανοούταν ποτέ να ανέβει ξανά σε ένα ψηλό κτίριο».

Αλλά στο κλιπ που αναρτήθηκε στο Ίνσταγκραμ από τη σύζυγο του, το μοντέλο Έμα Χέμινγκ Γουίλις, ο ηθοποιός στέκεται και πάλι στην κορυφή του κτιρίου 34 χρόνια μετά. Ακολουθούν πλάνα από την ταινία υπό την Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν, που στην ταινία αξιοποιήθηκε με πολύ χαρακτηρισιτκό τρόπο.

Ο Γουίλις αποσύρθηκε από την υποκριτική τον Μάρτιο, μετά τη διάγνωση του με αφασία, μια διαταραχή που δυσχεραίνει την επικοινωνία και την κατανόηση.

Ως τη στιγμή της ανακοίνωσης είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα ταινιών, οι οποίες δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει.

Μια από αυτές είναι και το, «Paradise City», όπου θα ξανασυναντηθεί με τον συμπρωταγωνιστή του από το «Pulp Fiction, Τζον Τραβόλτα.

Δημοφιλή