Ο νέος δίσκος του Kanye West είναι τόσο αντιφατικός όσο και ο ίδιος

Τα τελευταία του πάρε δώσε με τον Donald Trump δεν του έχουν βγει σε καλό, αφού πολλοί από τους θαυμαστές του έχουν απομακρυνθεί από τον ίδιο και τη μουσική του, εξαιτίας μιας σειράς ατυχών δηλώσεων, όπως η πιο πρόσφατη ότι οι Αφροαμερικανοί μαύροι κάπως το θέλησαν να είναι δούλοι αφού αυτή η κατάσταση κράτησε για τόσα χρόνια. Όμως, ο Kanye West αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να πεθάνει.

Μόλις χθες το βράδυ, παρουσίασε μπροστά σε ένα περιορισμένο κοινό στο Jackson Hole το 8ο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του, με τον τίτλο «YE», στο οποίο συμμετέχουν ηχηρά ονόματα όπως οι Ty Dolla $ign, Kid Cudi, Jeremih, Young Thug, 070 Shake, Charlie Wilson και η Nicki Minaj.

Όπως μας έχει συνηθίσει και ο ίδιος, έτσι και ο δίσκος του είναι γεμάτος αναφορές σε θέματα και πρόσωπα της επικαιρότητας, όπως η Stormy Daniels, η Βόρεια Κορέα, ο Will Smith and Martin, Russell Simmons κ.ά. αλλά με τον εντελώς δικό του τρόπο, έναν τρόπο αμφιλεγόμενο.

Δε μένει παρά να δούμε αν το κοινό θα εκτιμήσει και θα αγαπήσει αυτή τη δισκογραφική δουλειά του ανθρώπου που τείνει όλο και περισσότερο να γίνει απλώς ο σύζυγος της Kim Kardashian παρά ένας μουσικός με άποψη και δυνατότητες για ωραία πράγματα στο μέλλον.