Ο Ρούπερτ Γκριντ έγινε για πρώτη φορά πατέρας

Ο πρωταγωνιστής του «Χάρι Πότερ» και η σύντροφός του Τζόρτζια Γκρουμ, καλωσόρισαν ένα κοριτσάκι.
Ο Ρούπερτ Γκριντ έγινε για πρώτη φορά πατέρας.
Ο Ρούπερτ Γκριντ έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Ο Ρούπερτ Γκριντ ξεκινάει ίσως το πιο «μαγικό» ταξίδι της ζωής του: αυτό της πατρότητας.

Ο Βρετανός ηθοποιός, γνωστός από τον ρόλο του Ρον Γουίσλι στις ταινίες «Χάρι Πότερ» και η επί δέκα χρόνια σύντροφός του και ηθοποιός, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Ο Ρούπερτ Γκριντ και η Τζόρτζια Γκρουμ με ενθουσιασμό επιβεβαιώνουν την γέννηση του μικρού κοριτσιού τους», δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού στον ιστότοπο E! News χθες, Πέμπτη. «Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτήν την πολύ ιδιαίτερη στιγμή».

Η ηθοποιός και σύντροφος του Ρούπερτ Γκριντ, Τζόρτζια Γκρουμ.
Η ηθοποιός και σύντροφος του Ρούπερτ Γκριντ, Τζόρτζια Γκρουμ.

Τα νέα έρχονται εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού ότι περιμένει παιδί, όταν η Γκρούμ (γνωστή για τον ρόλο της στην ταινία «Angus, Thongs and Perfect Snogging» από το 2008), φωτογραφήθηκε εμφανώς έγκυος, κατά την διάρκεια εξόδου, στην γενέτειρά της, το Λονδίνο.

«Το ζευγάρι ανακοινώνει ενθουσιασμένο ότι περιμένει μωρό και ζητά να σεβαστούμε την ιδιωτικότητά του», είπε τότε ο εκπρόσωπός τους σε ανακοίνωση.

Οι δυο τους που είναι μαζί από το 2011, φημίζεται ότι παντρεύτηκαν πέρυσι όταν η Γκρουμ εθεάθη να φοράει ένα χρυσό δαχτυλίδι στο αριστερό της δάχτυλο, όμως κανείς δεν επιβεβαίωσε ή αρνήθηκε τον αρραβώνα. Ωστόσο, ο Γκριντ δήλωνε δημόσια την επιθυμία του να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της ζωής του και να ξεκινήσει οικογένεια, τώρα που η εποχή του «Χάρι Πότερ» ανήκει στο παρελθόν.

Πηγή: HuffPost US