Ο Ρόμπι Γουίλιαμς γίνεται Μπόρις Τζόνσον και τραγουδά «Can’t Stop Christmas»

Με προσθετικά και περούκα.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς μεταμορφώθηκε σε Μπόρις Τζόνσον για το βίντεο κλιπ του νέου σινγκλ με τίτλο «Can’t Stop Christmas», του πρώτου χριστουγεννιάτικου τραγουδιού για τα Χριστούγεννα της πανδημίας.

Το makeover είναι πραγματικά απίστευτο -εάν δεν ξέρεις ότι πρόκειται για τον Ρόμπι Γουίλιαμς είναι αδύνατο να το καταλάβεις.

Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται στο 2020, με στίχους όπως «ο Άγιος Βασίλης είναι στο έλκηθρο του, αλλά αυτή τη φορά θα βρίσκεται σε δύο μέτρα απόσταση», «οι άνθρωποι χρειάζονται να πιστέψουν σε κάτι μετά από μια τέτοια χρονιά» και «ω, τι άθλια χρονιά ήταν αυτή».

Το τραγούδι μιλάει και όλα όσα κάνουμε στην καραντίνα, από πλέξιμο και συνομιλίες με τους φίλους μέσω zoom, μέχρις τις αγορές μέσω διαδικτύου και φυσικά, την τρέλα με το στοκ για το χαρτί τουαλέτας.

Αλλά, εννοείται ότι η ανασκόπηση του 2020, δεν θα ήταν πλήρης χωρίς τις επίσημες ενημερώσεις του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, με τον Ρόμπι αγνώριστο κάτω από τα προσθετικά και την περούκα.

Στο βίντεο κλιπ περνούν ακόμη, τα μηνύματα προς τους Βρετανούς πολίτες για τον περιορισμό της πανδημίας, όπως παραμείνετε σπίτι, μην βγαίνετε έξω, να είστε σε εγρήγορση.

Το κλιπάκι τελειώνει με τον Ρόμπι - Μπόρις Τζόνσον σε έναν εορταστικό χορό με τους συμβούλους του, στον οποίο λαμβάνει μέρος και η Τερέζα Μέι.

Το «Can’t Stop Christmas» περιλαμβάνεται στο διπλό άλμπουμ «The Christmas Present», το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά τον Νοέμβριο του 2019, ανέβηκε στην πρώτη θέση των τσαρτς στη Βρετανία και τώρα επανακυκλοφορεί.

Δημοφιλή