Ο Tom Cruise εκτελεί ακόμα περισσότερα επικίνδυνα ακροβατικά στο νέο «Mission Impossible»

Όσοι ανυπομονείτε για την κυκλοφορία της νέας ταινίας «Mission Impossible: Fallout» και αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες λίγο πριν την προβολή στις κινηματογραφικές αίθουσες, το στούντιο παραγωγής Paramount δημοσίευσε όχι μόνο νέο teaser αλλά και βίντεο με τα γυρίσματα.

Τα trailer για το νέο κεφάλαιο του δημοφιλούς Mission Impossible είναι απροσδόκητα «ηλεκτρικά» και η δράση μοιάζει πολύ εντυπωσιακή. Να σημειωθεί ότι ο Tom Cruise πέρασε πολλούς μήνες εκπαίδευσης για να εκτελέσει μόνος του τα δύσκολα και επικίνδυνα ακροβατικά στις σκηνές όπου οδηγεί το ελικόπτερο σε μια σκηνή, ενώ πήδηξε περισσότερες από 100 φορές από αεροπλάνο για τις ανάγκες ενός συγκεκριμένου γυρίσματος.

Η ιστορία ακολουθεί τον μεγάλο-ηλικιακά-Ethan Hunt, του οποίου η ζωή έχει πάρει διαφορετική μορφή και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει τους μεγαλύτερους φόβους του. Ο Hunt μαζί με την ομάδα του και κάποιους γνωστούς συμμάχους, αγωνίζονται ενάντια στο χρόνο μετά από την αποτυχία μιας αποστολής. Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Christopher McQuarrie έχει δηλώσει ότι «αυτό το Mission Impossible απέχει από τα προηγούμενα».

Το δεύτερο βίντεο εστιάζει σε ένα γκρουπ ηθοποιών που αγαπήσαμε με την πάροδο των χρόνων και των ταινιών «Mission», συμπεριλαμβανομένου του Henry Cavill που είναι η νέα προσθήκη στο cast. Στην ταινία μαζί με τον Cruise πρωταγωνιστούν οι: Ving Rhames, Michelle Monaghan, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Alec Baldwin, Henry Cavill, Angela Bassett και Sean Harris.

Το «Mission Impossible: Fallout» αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του καλοκαιριού.

Πηγή: The Playlist