ΠΟΛΙΤΙΚΗ
09/03/2018 13:41 EET | Updated 09/03/2018 17:52 EET

Ο Τσίπρας δεν νοιάζεται για την επιστροφή των δύο Ελλήνων αξιωματικών, λέει η Σπυράκη

sooc

«Αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν νοιάζεται στ′ αλήθεια για την επιστροφή των δύο Ελλήνων αξιωματικών στην πατρίδα μας. Επιδεικνύει ανευθυνότητα, που δυστυχώς συνδυάζεται με κυβερνητική ανικανότητα», δήλωσε η Μαρία Σπυράκη.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ είπε ότι ο πρωθυπουργός χθες αρνήθηκε να απαντήσει αν είχε υποσχεθεί στον Ταγίπ Ερντογάν την επιστροφή των Τούρκων αξιωματικών, και σημείωσε ότι ο αρμόδιος υπουργός Πάνος Καμμένος είναι, για μια ακόμη φορά, εξαφανισμένος.

«Καλούμε την κυβέρνηση να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να επιστρέψουν οι δύο νέοι αξιωματικοί το ταχύτερον στην Ελλάδα και τις οικογένειές τους», συμπλήρωσε η κ. Σπυράκη.

Μαξίμου: Αναρωτιόμαστε αν η ανευθυνότητα χρεώνει υπερωρίες.

Αντιλαμβανόμαστε και την άβολη θέση στην οποία έφθασε η κυρία Σπυράκη και η ΝΔ μετά το χθεσινό Βατερλό, αφού κατέρρευσε η προσπάθειά της να δημιουργήσει αντιπερισπασμό για το σκάνδαλο Novartis και την ανάγκη της να αλλάξει την ατζέντα.

Ωστόσο, οφείλει να καταλάβει ότι, όσο επιστρατεύει τα εθνικά θέματα για την εσωτερική πολιτική αντιπαράθεση, δεν λειτουργεί ενάντια στην κυβέρνηση αλλά στην ίδια τη χώρα και υπονομεύει τις διαρκείς διπλωματικές προσπάθειες για την επιστροφή των δύο Ελλήνων αξιωματικών.

Υ.Γ. Περιμένουμε και την τρίτη κατά σειρά oncamera δήλωση της κυρίας Σπυράκη για το ίδιο θέμα μέσα σε μία ημέρα και αναρωτιόμαστε αν η ανευθυνότητα χρεώνει υπερωρίες.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Sponsored Post