Ο Τσίπρας έπαθε...Κάρολο και πίνει τον freddo espresso χωρίς καλαμάκι

Ο Τσίπρας έπαθε...Κάρολο (ή Καμίλα) και πίνει τον freddo espresso χωρίς καλαμάκι
EUROKINISSI

Θυμάστε πόσο είχε σχολιαστεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες όταν ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα κατά την επίσκεψή τους στην Ελλάδα, έπιναν τον freddo cappuccino χωρίς καλαμάκι;

Άλλοι είπαν πως απλά δεν τους εξήγησαν πώς πίνεται αυτός ο καφές και άλλοι πως το πριγκιπικό ζεύγος στηρίζει τις σκέψεις που υπάρχουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον περιορισμό της χρήσης πλαστικών. Μεταξύ άλλων εξετάζουν και το ενδεχόμενο να καταργήσουν τα καλαμάκια.

Το περίεργο όμως είναι γιατί ο έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας μετά την επίσκεψη του Καρόλου στην Αθήνα επέλεξε να πιει και αυτός των freddo espresso του χωρίς καλαμάκι.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός, κατά τη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο εμφανίστηκε να απολαμβάνει τον κρύο καφέ του χωρίς καλαμάκι και όπως θα ήταν αναμενόμενο η κίνηση σχολιάστηκε αρκετά.

Εμείς μπορούμε να υποθέσουμε δύο πράγματα, ή ότι δεν του έφεραν καλαμάκι και ο πρωθυπουργός βιαζόταν να πιει τον καφέ του (ίσως να νύσταζε και λίγο παραπάνω) ή έχει την ψευδαίσθηση πως το να πίνεις κρύο καφέ χωρίς καλαμάκι είναι κάτι που επιτάσσει το savoir vivre στο Μπάκιγχαμ και είπε να κλέψει λίγο από τη λάμψη των ανακτόρων.

Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Δημοφιλή