Ο «Tyrion Lannister» λέει πως ήρθε η ώρα για το τέλος του Game of Thrones

Phil McCarten / Reuters

«Ήρθε η ώρα» λέει ο Peter Dinklage για την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones». Ο σαγηνευτικός χαρακτήρας Tyrion Lannister, που βρίσκεται στο στούντιο του Sundance Film Festival, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο Variety: «Είναι η κατάλληλη στιγμή να το τελειώσεις. Καμιά φορά, τα show κρατάνε λίγο περισσότερο (απ′ ό,τι πρέπει)».

Τον Peter«Tyrion» Dinklage τον ακολουθήσαμε στην πορεία του από ένα απλό μέλος της βασιλικής οικογένειας των Λάνιστερ, στο «Χέρι του Βασιλιά» - του απεχθούς Joffrey Baratheon, στη συνέχεια στον πατροκτόνο φυγά και, τώρα, στο «Χέρι της Βασίλισσας» (Daenerys Targaryen).

Στη συνέντευξη, ο Peter υπογράμμισε ότι ποτέ δεν είναι εύκολο να πεις «αντίο» σ′ έναν τόσο αγαπημένο χαρακτήρα: «Είναι γλυκόπικρο όταν έρχεται η στιγμή να πας παρακάτω. Είναι πάντα το θλιβερό κομμάτι της δουλειάς μας, γιατί γεμίζεις με σπουδαίους ανθρώπους για σύντομα χρονικά διαστήματα και, μετά, πρέπει να πας παρακάτω και σου κάνει την καρδιά κομμάτια. Ειδικά όταν έχεις περάσει πάνω από δυο μήνες με κάποιους ανθρώπους».

Στις αρχές της χρονιάς, η HBO ανακοίνωσε - προς μεγάλη λύπη των θαυμαστών - ότι δεν πρόκειται να προβληθεί ο όγδοος και τελευταίος κύκλος του «Game of Thrones» πριν το 2019. Ο «Tyrion» διευκρίνισε ότι βρίσκονται περίπου στα μισά των γυρισμάτων για τον τελευταίο κύκλο. «Είναι ο τελευταίος κύκλος, και είναι μεγάλος σε διάρκεια, κατά συνέπεια προχωράμε με την άνεσή μας» είπε.

Ο Peter-Tyrion βρίσκεται στο Sundance για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «I Think We’re Alone Now», της Reed Morano. Πρωταγωνιστεί δίπλα στην Elle Fanning, ενώ στην ταινία παίζει και η Charlotte Gainsbourg.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)