Ο γύρος του κόσμου με 13 φανταστικές φωτογραφίες

Μια διαμαρτυρία για το δάσος του Αμαζονίου, ένας σπάνιος βάτραχος υπό εξαφάνιση και η Γκρέτα Τούνμπεργκ σε τοιχογραφία, συμπληρώνουν τις καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας.
Ένας ηγέτης της τοπικής κοινότητας της Βραζιλίας συμμετέχει σε διαμαρτυρία κατά της καταστροφής του δάσους του Αμαζονίου, έξω από την έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις Βρυξέλλες στις 5 Νοεμβρίου 2019. (Credit: Francois Lenoir / Reuters.)
Ένας ηγέτης της τοπικής κοινότητας της Βραζιλίας συμμετέχει σε διαμαρτυρία κατά της καταστροφής του δάσους του Αμαζονίου, έξω από την έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις Βρυξέλλες στις 5 Νοεμβρίου 2019. (Credit: Francois Lenoir / Reuters.)

Άλλη μία εβδομάδα πέρασε και πως θα μπορούσαμε να σας αφήσουμε χωρίς τις καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας;

Από τις 2 Νοεμβρίου μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, αυτές είναι που ξεχώρισαν!

Η στιγμή που το φεγγάρι βρίσκεται πίσω από το άγαλμα της ελευθερίας στις 2 Νοεμβρίου 2019, στη Νέα Υόρκη.

Οι συμμετέχοντες φορούν ιστορικά κοστούμια και κάνουν ποδήλατο μεγάλων ταχυτήτων κατά την διάρκεια του ετήσιου αγώνα στην Πράγα της Τσεχίας, στις 2 Νοεμβρίου 2019.

Οι πεζοί περπατούν κατά μήκος της λεωφόρου Rajpath μπροστά από το μνημείο της Ινδίας που περιβάλλεται από το νέφος του Νέου Δελχί στις 5 Νοεμβρίου 2019. Τα επίπεδα μόλυνσης της ατμόσφαιρας στην πρωτεύουσα της Ινδίας παραμένουν εξαιρετικά ψηλά, αναγκάζοντας τα σχολεία να κλείσουν μέσα στην εβδομάδα και τους κατοίκους να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους.

Ρομπότ στο Altice Arena της Λισαβόνας στην Πορτογαλίας στις 7 Νοεμβρίου, κατά την διάρκεια του στο Web Summit 2019. Ο Μαρκ Ράιμπερτ, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Boston Dynamics, μίλησε για το μέλλον των τηλεκατευθυνόμενων ρομπότ.

Διαδηλωτής στο Gay Pride στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, στις 2 Νοεμβρίου 2019.

Συγγενείς και φίλοι θρηνούν στην κηδεία της Ντόνα Ρέι Λάνγκφορντ και των γιων της, Τρέβορ και Ρόγκαν στο Ράντσο Λα Μόρα, στο Σονόρα Στέιτ στο Μεξικό, στις 7 Νοεμβρίου 2019. Ήταν μεταξύ των εννέα ανθρώπων που σκοτώθηκαν στις 4 Νοεμβρή, από ενέδρα θανάτου που είχε στήσει καρτέλ ναρκωτικών.

Οι αθλητές που συναγωνίζονται στις 2 Νοεμβρίου 2019, στην πόλη του Παναμά.

Ένας εμπειρογνώμονας κρατάει ένα ζευγάρι μπότες ιππασίας του Ναπολέοντα, “bottes a l’ecuyere” στα γαλλικά, στο Drouot οίκο δημοπρασιών στο Παρίσι στις 8 Νοεμβρίου 2019.

Ένας υπάλληλος του ζωολογικού κήπου Dvur Kralove, μεταφέρει έναν πελεκάνο στο χειμερινό του καταφύγιο, στο Dvur Kralove nad Labem της Τσεχίας, στις 5 Νοεμβρίου 2019.

Ο Andres Πετρεσέλι ζωγραφίζει μια τοιχογραφία σε κτίριο του Σαν Φρανσίσκο που απεικονίζει την Σουηδή ακτιβίστρια περιβάλλοντος, Γκρέτα Τούνμπεργκ, στις 8 Νοεμβρίου 2019.

Ένας από τους 36 γιγαντιαίους βατράχους της λίμνης Titicaca, ένα είδος που απειλείται με εξαφάνιση, παρουσιάζεται στους δημοσιογράφους στις 6 Νοεμβρίου 2019. Γεννήθηκε στην αιχμαλωσία σε ζωολογικό κήπο στην Huachipa, ανατολικά της Λίμα του Περού. Αυτό το είδος ανακαλύφθηκε από τον Γάλλο ερευνητή Jacques Cousteau στην Titicaca, στην λίμνη που βρίσκεται στο υψηλότερο υψόμετρο στον κόσμο, 3.800 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας στα σύνορα των Άνδεων μεταξύ Περού και Βολιβίας.

Άνθρωποι αντανακλώνται σε μια λακκούβα να βαδίζουν κοντά στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βασιλείου στη Μόσχα στις 7 Νοεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια προετοιμασίας για μια στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο του 1941.